Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Røveriforsøg tæt ved busstationen

9. maj 2014 Uncategorized

Da en kvindelig ansat i nat skulle lukke spillehallen, der ligger tæt ved busstationen i Sønderborg, fik hun sig en ubehagelig overraskelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige da hun havde låst, blev hun passet op af en mand, der truede med en kniv og forlangte penge.politi3

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun havde ikke nogen penge på sig og gav sig til at sparke ud efter manden. Det var mere end han kunne kapere, så han stak af i retning mod busstationen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røveren beskrives som en mand i alderen 20-25 år. Han er ca. 170 cm. Høj og spinkel af bygning. Han bar en blå vinterjakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Røveriforsøget skete kl. 01:20 og våbnet han truede med var en ca 30 cm lang kniv – den er ikke blevet fundet i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er jo en del gå-i-byen mennesker i gaden på det tidspunkt, så vi håber at nogen har lagt mærke til manden, siger politiets vagtchef Ole Aamann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...