Rollespil: Fem folkeslag flytter sammen på en ø

2. oktober 2021 Augustenborg

På Efterskolen er der rollespil i weekenden og scenen er, at fem folkeslag har slået sig ned på en ø, hvor de alle vil starte et nyt liv.

“Og som en del af udfordringen skal de finde en ny fyrste, en ypperstepræst og en ypperstepræstinde”, siger Mathias Granum fra Epos. Han forklarer også, at rollespil kan bruges pædagogisk.

“Det er en form for leg – og det er gennem leg, vi lærer forskellige roller at kende. Det giver sociale fædigheder og man lærer at sætte sig i andres sted”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For eksempel kan teenagere få rollen som forældre til teenagere”, siger Mathias Granum og fortæller, man også kan koble skolefag ind i rollespillene.

Elias, som er efterskoleelev, har valgt at være på Efterskolen Epos, fordi rollespil er en vigtig del af undervisningen.

“Rollespil er skønt, fordi det giver mulighed at glemme hverdagslivet og træde ind i noget mere fancy”, siger Elias til SønderborgNYT. Han fortæller, at han ikke ved, hvor mange mennesker, der dyrker rollespil.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg ved, der kommer flere og flere”.

På Epos deltager de elever, som går på skolen – og så er Sønderborg Rollespilklub med. Der er også tidligere og kommende Epos-elever og børn fra Fynshav. Rollespillerne er fra otte år og år til midten af halvtredserne.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...