Saab er kommet på plads ved Porten til Sønderborg

19. august 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Saab er flyttet fra Alsion til Porten til Sønderborg – og forklaringen på at Saab har brugt en masse penge på at bygge nyt, den er enkel.

IMG_6453“På fire år har Saab fordoblet omsætningen og der er ansat flere end der er plads til i Alsion”, siger administrerende direktør Heino Lundgren ved indvielsesreceptionen fredag.

“Saab har et fortrinligt samarbejde med andre ingeniørvirksomheder, SDU og Sønderborg Kommune, så det med at flytte ud af kommunen, var slet ikke en overvejelse, siger direktøren.

Borgmester Erik Lauritzen sagde i sin tale, at han husker dagen for det første spadestik, der blev taget med en gravemaskine.

“Og siden har jeg dagligt fulgt byggeriet og der er sket en del siden juni 2015, hvor det begyndte. Nu tager i det hele i brug og det er jo skønt, at noget kan gå så stærkt, selvom kommunen er involveret”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggesagsbehandling tog fra første møde og frem til første spadestik blot fire måneder.

Saab laver kommunikationsudstyr til forsvaret – og har udviklet systemerne, så de også kan anvendes i olieindustrien, på a-kraftværker og mange andre steder.

Udstyret sælges i hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...