Saab er kommet på plads ved Porten til Sønderborg

19. august 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Saab er flyttet fra Alsion til Porten til Sønderborg – og forklaringen på at Saab har brugt en masse penge på at bygge nyt, den er enkel.

IMG_6453“På fire år har Saab fordoblet omsætningen og der er ansat flere end der er plads til i Alsion”, siger administrerende direktør Heino Lundgren ved indvielsesreceptionen fredag.

“Saab har et fortrinligt samarbejde med andre ingeniørvirksomheder, SDU og Sønderborg Kommune, så det med at flytte ud af kommunen, var slet ikke en overvejelse, siger direktøren.

Borgmester Erik Lauritzen sagde i sin tale, at han husker dagen for det første spadestik, der blev taget med en gravemaskine.

“Og siden har jeg dagligt fulgt byggeriet og der er sket en del siden juni 2015, hvor det begyndte. Nu tager i det hele i brug og det er jo skønt, at noget kan gå så stærkt, selvom kommunen er involveret”, siger borgmesteren.

Byggesagsbehandling tog fra første møde og frem til første spadestik blot fire måneder.

Saab laver kommunikationsudstyr til forsvaret – og har udviklet systemerne, så de også kan anvendes i olieindustrien, på a-kraftværker og mange andre steder.

Udstyret sælges i hele verden.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...