Saab i Sønderborg kåret som Årets Elevplads 2022

3. juni 2022 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Saab Danmark A/S i Sønderborg har vundet HK Privat Sydjyllands pris som Årets Elevplads 2022 indenfor området Business, Service og Event. Virksomheden er indstillet af HK-elev Johanna Primdal Gallusin, som har følt sig godt behandlet i sine to år som elev.

”Jeg mener helt klart, at Saab har fortjent at vinde. Firmaet tager sig godt at sine elever, og man rykker sig ikke kun fagligt men bestemt også socialt. Og så er det jo bare den bedste arbejdsplads, siger hun blandt andet i sin indstilling til prisen”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som elev har Johanna Primdal Gallusin fået sin egen leverandør-portefølje, som hun selv er ansvarlig for at vedligeholde, og hun forhandler selv priser og lægger indkøb.

”Det er typisk for virksomheden, som viser tillid, og som hjælper, hvis noget går mindre godt”, siger hun.

Prisen Årets Elevplads gives af HK Privat Sydjylland til modtagere indenfor forskellige fagområder. Fælles for virksomhederne gælder, at de udvikler deres elever og skaber et positivt arbejdsmiljø med fokus på læring. Eleverne indstiller selv deres arbejdsplads, og en dommerkomité vælger vinderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...