Sæbekasse-rally i Universe

17. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Den 27. april er der sæbekasseworkshop for de heldige vindere af 20 sæbekassekits,  som Universe sætter på højkant.  Efter to indledende heats i maj afholder oplevelsesparken sin helt egen Ramasjang Rally finale i Universe  den 15. juni med Sofie Østergaard som konferencier.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele familien.

De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere og kreative workshops, som sammen med parkens øvrige  oplevelser vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byg og vær med i Sæbekasse Rally

Universe har sat 20 sæbekassekits på højkant. Ved hurtigt at tilmelde et hold på parkens hjemmeside www.universe.dk , kan man være heldig at  være blandt vinderne af et sæbekassekit. Det er muligt at tilmelde sig som team, hvis teamet består af 3 børn under 15 år, samt en holdleder  over 18 år. De heldige vindere vil den 27. april få udleveret et sæbekassekit og vil herefter med hjælp fra kyndige håndværkere samle deres  sæbekassebil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parkens gæster vil have mulighed for at besøge workshoppen fra 14.00 – 16.00 i eventteltet.

For alle racerkørerspirer, som allerede har bygget – eller har planer om at bygge – en sæbekassebil, er det muligt at deltage i et af de indledende  heats. De indledende heats ligger den 4. og 25. maj og foregår i Universe. Læs mere om reglerne og tilmelding på www.universe.dk. De 10 bedste  hold fra de to indledende heats går videre til Universe helt egen Ramasjang Rally finale i Universe den 15. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...