Sæbekasse-rally i Universe

17. april 2013 Uncategorized

Den 27. april er der sæbekasseworkshop for de heldige vindere af 20 sæbekassekits,  som Universe sætter på højkant.  Efter to indledende heats i maj afholder oplevelsesparken sin helt egen Ramasjang Rally finale i Universe  den 15. juni med Sofie Østergaard som konferencier.

I samtlige weekender indtil parkens højsæson sætter ind i juli byder Universe på sjove, vilde og ikke mindst aktive oplevelser for hele familien.

De forskellige events indbefatter skuespillere, artister, multikunstnere og musikere og kreative workshops, som sammen med parkens øvrige  oplevelser vil give gæsterne en oplevelsesrig dag.  Fællesnævneren for alle events er fokus på leg og læring i børnehøjde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byg og vær med i Sæbekasse Rally

Universe har sat 20 sæbekassekits på højkant. Ved hurtigt at tilmelde et hold på parkens hjemmeside www.universe.dk , kan man være heldig at  være blandt vinderne af et sæbekassekit. Det er muligt at tilmelde sig som team, hvis teamet består af 3 børn under 15 år, samt en holdleder  over 18 år. De heldige vindere vil den 27. april få udleveret et sæbekassekit og vil herefter med hjælp fra kyndige håndværkere samle deres  sæbekassebil.

Parkens gæster vil have mulighed for at besøge workshoppen fra 14.00 – 16.00 i eventteltet.

For alle racerkørerspirer, som allerede har bygget – eller har planer om at bygge – en sæbekassebil, er det muligt at deltage i et af de indledende  heats. De indledende heats ligger den 4. og 25. maj og foregår i Universe. Læs mere om reglerne og tilmelding på www.universe.dk. De 10 bedste  hold fra de to indledende heats går videre til Universe helt egen Ramasjang Rally finale i Universe den 15. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...