Sæson: Plattenslagerne kommer snart

8. marts 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet advarer om, at sæsonen for plattenslagere er ved at komme.

Det kan være udenlandske mænd, der tilbyder at rense hustage, lægge belægninger om eller asfaltere indkørsler. Det kan også være tilbud om meget billigt tømrer- eller vvs-arbejde.

Enten bliver arbejdet slet ikke lavet eller også er det af meget ringe kvalitet, eller også forsvinder mændene, når de har fået et forskud, advarer Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det kan også være tilbud i nødsporet på motorveje eller på rastepladser om mærkevare-tøj, ure eller guldsmykker til spotpris.  Men tøjet og urene er som regel billige kopier og guldet messing. Sig derfor nej, lyder det fra politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tricktyve går efter ældre

Lomme- og tricktyve går ofte efter ældre mennesker – enten i deres bolig, på gaden eller i supermarkeder, hvor de støder ind i dem, forvirrer dem med spørgsmål og så fjerner deres punge fra tasker eller rollator.

Politiet har et godt råd til ældre: Luk aldrig nogen ind, som du ikke kender, eller som ikke kan fremvise gyldig legitimation.

Tricktyve beder ofte om at få vist vej på et kort, at låne toilettet eller om at få et glas vand. Imens kan de selv eller hjælpere så stjæle værdier i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...