Sæson: Plattenslagerne kommer snart

8. marts 2014 Uncategorized

Politiet advarer om, at sæsonen for plattenslagere er ved at komme.politi3

Det kan være udenlandske mænd, der tilbyder at rense hustage, lægge belægninger om eller asfaltere indkørsler. Det kan også være tilbud om meget billigt tømrer- eller vvs-arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Falsk Rolex

Falsk Rolex

Enten bliver arbejdet slet ikke lavet eller også er det af meget ringe kvalitet, eller også forsvinder mændene, når de har fået et forskud, advarer Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan også være tilbud i nødsporet på motorveje eller på rastepladser om mærkevare-tøj, ure eller guldsmykker til spotpris.  Men tøjet og urene er som regel billige kopier og guldet messing. Sig derfor nej, lyder det fra politiet.

Tricktyve går efter ældre

Lomme- og tricktyve går ofte efter ældre mennesker – enten i deres bolig, på gaden eller i supermarkeder, hvor de støder ind i dem, forvirrer dem med spørgsmål og så fjerner deres punge fra tasker eller rollator.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har et godt råd til ældre: Luk aldrig nogen ind, som du ikke kender, eller som ikke kan fremvise gyldig legitimation.

Tricktyve beder ofte om at få vist vej på et kort, at låne toilettet eller om at få et glas vand. Imens kan de selv eller hjælpere så stjæle værdier i huset.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49