Salgs- og Reklameforeningen: Årets Galoche gives til musikalsk arbejdsplads

7. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Årets Galoche, som er en pris, der hvert år uddeles af Sønderborg Salgs- og Reklameforening, går denne gang til nogen, der forstår at sætte Sønderborg på landkortet. Ikke bare ved det lokale virke, men også deres indsats flere steder i Sønderjylland og syd for grænsen”, siger Leif Maibom, der har fået rollen som prisoverrækker.

Han havde samme rolle sidste år, hvor festen blev holdt på Restaurant Barbie.img_9448

“Og den lukkede jo kort tid efter, så jeg vil lige skynde mig at sige tak for alle årene til Hotel Comwell og det betyder jo også, at det så er slut med revyen. Alting er slut”, siger Leif Maibom.

Mange Galoche-modtagere

“Prismodtageren leverer musik og det får nok nogle af jer til at tænke på nogle af jeres venner der spiller. Men her er der tale om et orkester, der kan mere end tre akkorder. Et orkester, der trækker udlændinge til landet og ansætter dem. Ganske enkelt fordi det ikke er så let at finde nogle andre, der er dygtige nok”, siger Leif Maibom, der så slår ind på det med at være dansk.

“En folketingspolitiker har jo sagt, at bare fordi man er født i Danmark, er vokset op her og har gået i skole her, så betyder det i sig selv ikke, man er dansk. Men, vi er jo mennesker og det er også mennesker, der bliver ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester”, siger Leif Maibom.

Årets Galochemodtager er Sønderjyllands Symfoniorkester og det er musikchef Nikolaj Andersen, der tager imod.

“Det glæder mig rigtigt meget, at vi får en Galoche. Og her i aften spiller orkestret musik til Askepot, så jeg vil tage forbi Alsion og se, om jeg kan få den til at passe på Askepots fod”, siger Nikolaj Andersen.

Sønderjyllands Symfoniorkester er kommet under et økonomisk pres, men formår alligevel at byde på en sæson med en perlerække af virkeligt gode koncertoplevelser – og hvis en og anden synes, det er vigtig, vi har Sønderjyllands Symfoniorkester, så køb koncertbilletter og nyd musikken.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...