Salgs- og Reklameforeningen: Årets Galoche gives til musikalsk arbejdsplads

7. oktober 2016 Kultur

“Årets Galoche, som er en pris, der hvert år uddeles af Sønderborg Salgs- og Reklameforening, går denne gang til nogen, der forstår at sætte Sønderborg på landkortet. Ikke bare ved det lokale virke, men også deres indsats flere steder i Sønderjylland og syd for grænsen”, siger Leif Maibom, der har fået rollen som prisoverrækker.

Han havde samme rolle sidste år, hvor festen blev holdt på Restaurant Barbie.

“Og den lukkede jo kort tid efter, så jeg vil lige skynde mig at sige tak for alle årene til Hotel Comwell og det betyder jo også, at det så er slut med revyen. Alting er slut”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange Galoche-modtagere

“Prismodtageren leverer musik og det får nok nogle af jer til at tænke på nogle af jeres venner der spiller. Men her er der tale om et orkester, der kan mere end tre akkorder. Et orkester, der trækker udlændinge til landet og ansætter dem. Ganske enkelt fordi det ikke er så let at finde nogle andre, der er dygtige nok”, siger Leif Maibom, der så slår ind på det med at være dansk.

“En folketingspolitiker har jo sagt, at bare fordi man er født i Danmark, er vokset op her og har gået i skole her, så betyder det i sig selv ikke, man er dansk. Men, vi er jo mennesker og det er også mennesker, der bliver ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Galochemodtager er Sønderjyllands Symfoniorkester og det er musikchef Nikolaj Andersen, der tager imod.

“Det glæder mig rigtigt meget, at vi får en Galoche. Og her i aften spiller orkestret musik til Askepot, så jeg vil tage forbi Alsion og se, om jeg kan få den til at passe på Askepots fod”, siger Nikolaj Andersen.

Sønderjyllands Symfoniorkester er kommet under et økonomisk pres, men formår alligevel at byde på en sæson med en perlerække af virkeligt gode koncertoplevelser – og hvis en og anden synes, det er vigtig, vi har Sønderjyllands Symfoniorkester, så køb koncertbilletter og nyd musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...