Samler penge til forretningen: Hospitalsklovne

20. april 2013 Erhverv

På godt en måned har børneafdelingen på Sønderborg Sygehus indsamlet 150.000 kroner til uddannelse af to hospitalsklovne.

– De mange gaver fra privatpersoner, foreninger og virksomheder har overrasket os meget. Vi havde håbet på opbakning, men ikke drømt om at kunne indsamle 150.000 på blot en måned, siger Kenneth Øhrberg fra foreningen Danske Hospitalsklovne til dr.syd.

Sygeplejefaglig klinikleder Merete Højfeldt fra Børne- og ungeklinikken på sygehuset er lige så begejstret.

– På trods af finanskrise har sønderjyderne vist sammenhold og opbakning. Nu vil børneafdelingen i Sønderborg kunne tilbyde hospitalsklovne til de indlagte børn fra efter sommerferien og hele næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange mennesker har en forestilling om, at hospitalsklovne er en del af den frivillige verden, men faktisk er det forretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...