Samler penge til forretningen: Hospitalsklovne

20. april 2013 Erhverv

På godt en måned har børneafdelingen på Sønderborg Sygehus indsamlet 150.000 kroner til uddannelse af to hospitalsklovne.

– De mange gaver fra privatpersoner, foreninger og virksomheder har overrasket os meget. Vi havde håbet på opbakning, men ikke drømt om at kunne indsamle 150.000 på blot en måned, siger Kenneth Øhrberg fra foreningen Danske Hospitalsklovne til dr.syd.

Sygeplejefaglig klinikleder Merete Højfeldt fra Børne- og ungeklinikken på sygehuset er lige så begejstret.

– På trods af finanskrise har sønderjyderne vist sammenhold og opbakning. Nu vil børneafdelingen i Sønderborg kunne tilbyde hospitalsklovne til de indlagte børn fra efter sommerferien og hele næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange mennesker har en forestilling om, at hospitalsklovne er en del af den frivillige verden, men faktisk er det forretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49