Samler penge til forretningen: Hospitalsklovne

20. april 2013 Erhverv

På godt en måned har børneafdelingen på Sønderborg Sygehus indsamlet 150.000 kroner til uddannelse af to hospitalsklovne.

– De mange gaver fra privatpersoner, foreninger og virksomheder har overrasket os meget. Vi havde håbet på opbakning, men ikke drømt om at kunne indsamle 150.000 på blot en måned, siger Kenneth Øhrberg fra foreningen Danske Hospitalsklovne til dr.syd.

Sygeplejefaglig klinikleder Merete Højfeldt fra Børne- og ungeklinikken på sygehuset er lige så begejstret.

– På trods af finanskrise har sønderjyderne vist sammenhold og opbakning. Nu vil børneafdelingen i Sønderborg kunne tilbyde hospitalsklovne til de indlagte børn fra efter sommerferien og hele næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange mennesker har en forestilling om, at hospitalsklovne er en del af den frivillige verden, men faktisk er det forretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...