Samler penge til forretningen: Hospitalsklovne

20. april 2013 Erhverv

På godt en måned har børneafdelingen på Sønderborg Sygehus indsamlet 150.000 kroner til uddannelse af to hospitalsklovne.

– De mange gaver fra privatpersoner, foreninger og virksomheder har overrasket os meget. Vi havde håbet på opbakning, men ikke drømt om at kunne indsamle 150.000 på blot en måned, siger Kenneth Øhrberg fra foreningen Danske Hospitalsklovne til dr.syd.

Sygeplejefaglig klinikleder Merete Højfeldt fra Børne- og ungeklinikken på sygehuset er lige så begejstret.

– På trods af finanskrise har sønderjyderne vist sammenhold og opbakning. Nu vil børneafdelingen i Sønderborg kunne tilbyde hospitalsklovne til de indlagte børn fra efter sommerferien og hele næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange mennesker har en forestilling om, at hospitalsklovne er en del af den frivillige verden, men faktisk er det forretning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...