Sarah og Lærke tog hjem fra Universecamp med hver sin vandflyver

6. juli 2016 Uddannelse

Sarah på 12 år, der bor i Odense, og Lærke på 13 år fra Nordborg har det tilfælles, at de begge synes, at det med at tegne noget selv og så printe det i 3D er spændende. Og de har det tilfælles, at de har været på 3D-camp sammen med en flok andre børn i Universe fra mandag til torsdag.

Lærke fra Nordborg havde en idé om, at det kunne være sjovt at arbejde med 3D.

“Og det var det”, siger hun.

Sarah fra Odense synes det samme.

Projekt vandflyver

“Vi har lavet en vandflyver hver og vi når at blive færdige, inden vi skal hjem”, siger Sarah til SønderborgNYT. Der er det med at arbejde med 3D, at det tager sin tid at printe tingene ud. Til gengæld er kvaliteten så høj, at ting, der er tegnet til, at de skal kunne “klikkes” sammen faktisk også kan det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi startede med at tegne vores vandflyver på papir og så fandt vi ud af, hvilke dele, der skal printes, når vi skal lave

den”, siger Lærke til SønderborgNYT.

Det er det første skridt i processen. Det næste foregår ved computeren.

“Der tegner vi delene, så de har de rigtige mål og plads til motoren”.

Når pigerne er nået dertil, så skal der trykkes på “print” og så skal der ellers bare ventes.

Mens SønderborgNYT er på besøg i Universe sidder pigerne og prøver at samle den ene vandflyver, så den kan komme med hjem til far og mor, der skal se propellen snurre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele holdet fik nået at lave de ting, som hver enkelt havde sat sig for – og det var tydeligt at se trætheden havde meldt sig hos flere af de unge. Fire dages koncentration kræver sin dreng og sin pige.

Læs mere om de oplevelser, Unvisere byder på HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...