Schmitz Cargobull: Spændende mekanikerjob i Padborg

26. juni 2015 REGIONALT

SCB-Koffer_MKO

Schmitz Cargobull i Padborg skriver:

Hos Schmitz Cargobull i Padborg søger vi en mekaniker til at varetage reparationer og vedligeholdelse af lastvognstrailere.

Er du frisk på en udfordrende hverdag?

Hvis ja, så finder du en her:

Artiklen fortsætter under annoncen

Som medarbejder hos os, tilbyder vi en spændende og afvekslende hverdag hos Europas førende producent af lastvognstrailere. I stillingen er der rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil få en hverdag præget af sammenhold, og en uformel tone. Endvidere tilbydes der gode pensionsforhold, sygesikring og løn efter kvalifika-tioner.

Der vil løbende være mulighed for efteruddannelse i form af kølecertifikat, truckcertifikat eller lignende.

Vi forventer at vores fremtidige kollega er selvstæn-digt arbejdende, og har en systematisk tilgang til arbejdet.  Din baggrund eller dit nuværende job kunne være: Trailermekaniker, automekaniker, lastvognsmekaniker eller lignende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til: Kevin Aaskov på mail: kas@schmitz.dk eller på telefon: +45 3697 0051.

Send venligst din ansøgning på mail inden 24. juli 2015 til kas@schmitz.dk mærket: “ansøgning” eller med post til:

Schmitz Cargobull Danmark A/S, Europavej 1, 6330 Padborg, att. Kevin Aaskov

Se virksomhedens hjemeeside HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...