SDU blænder op for en online informationseftermiddag

26. maj 2020 Uddannelse

SDU blænder onsdag den 3. juni op for en online informationseftermiddag, hvor interesserede kan høre om de forskellige uddannelsestilbud inden for ingeniørfaget, og hvor uddannelserne kan læses. Så hvis du er typen, der altid har syntes, at det var sjovt at skille en radio ad og samle den igen, så er det nu du skal slå til.

Det bliver nemlig ikke lettere. Det hele foregår online, så det eneste du skal gøre er at tilmelde dig og hoppe en tur på din computer, hvor du kan møde en ingeniørstuderende, der efter sin erhvervsuddannelse har valgt at læse videre til ingeniør, skriver SDU.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du får også information om ansøgningsprocessen samt adgangskurset, som er til dem, der lige mangler det sidste for at kunne opfylde adgangskravene.

Eftermiddagen er primært tiltænkt lærlinge, teknisk kyndige eller andre, som har interesse i at videreuddanne sig til ingeniør.

Tilmelding

Tilmelding med navn på deltager sendes til: Engineeringsonderborg@tek.sdu.dk senest den 31. maj.

Dagen inden arrangementet vil du modtage en e-mail med et link til Skype for Business.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...