SDU er på udkig efter en ny bestyrelsesformand

1. juli 2022 REGIONALT

Der er netop offentliggjort et opslag efter en ny formand for SDUs bestyrelse. Ved årsskiftet udløber udpegningsperioden for den nuværende formand, Niels Thorborg, der på det tidspunkt har været medlem af bestyrelsen i to perioder og derfor ikke har mulighed for at blive udpeget igen, skriver SDU.

Den nye formand spiller en afgørende rolle for den fortsatte udvikling af SDU og har til opgave at sikre et godt samarbejde i bestyrelsen, som består af eksterne medlemmer samt medarbejder- og studenterrepræsentanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

SDUs indstillingsorgan vil – efter fristen for at tilkendegive, at man er kandidat – indstille minimum to kandidater til SDUs udpegningsorgan, der udpeger en kandidat, som til sidst skal godkendes af uddannelses- og forskningsministeren.

Processen løber hen over efteråret 2022, og den nye formand tiltræder den 1. januar 2023.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...