’SDU Industry Day’ er programsat til den 24. november

4. september 2021 Erhverv

Kom på forkant med den seneste forskning, som kan komme dig og din virksomhed til gode, når SDU i Sønderborg åbner dørene for ‘SDU Industry Day in Sønderborg 2021’ den 24. november. Her kan du høre om relevante eksempler på virksomhedssamarbejde, når EasyRobotics, STRECON og Danfoss fortæller, hvordan de har draget nytte af samarbejde med SDU.

Du får også indblik i den nyeste forskning, som har relevans for din virksomhed. Sidst, men ikke mindst, byder eventet på en rundvisning, hvor du kan stifte bekendtskab med SDU’s faciliteter; lige fra unikt udstyr til universitetets fantastiske laboratorier, skriver Syddansk Universitet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og bare rolig, du bliver ikke overøst ikke med al SDU’s forskning, men kun det, som har relevans for industrielle virksomheder. Det hele tager kun to en halv time.

Du kan både deltage fysisk på Alsion, men der er også mulighed for at deltage online. Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...