’SDU Industry Day’ er programsat til den 24. november

4. september 2021 Erhverv

Kom på forkant med den seneste forskning, som kan komme dig og din virksomhed til gode, når SDU i Sønderborg åbner dørene for ‘SDU Industry Day in Sønderborg 2021’ den 24. november. Her kan du høre om relevante eksempler på virksomhedssamarbejde, når EasyRobotics, STRECON og Danfoss fortæller, hvordan de har draget nytte af samarbejde med SDU.

Du får også indblik i den nyeste forskning, som har relevans for din virksomhed. Sidst, men ikke mindst, byder eventet på en rundvisning, hvor du kan stifte bekendtskab med SDU’s faciliteter; lige fra unikt udstyr til universitetets fantastiske laboratorier, skriver Syddansk Universitet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og bare rolig, du bliver ikke overøst ikke med al SDU’s forskning, men kun det, som har relevans for industrielle virksomheder. Det hele tager kun to en halv time.

Du kan både deltage fysisk på Alsion, men der er også mulighed for at deltage online. Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...