SDU inviterer virksomheder til virtuel business-lunch

10. marts 2021 Uddannelse

Så er det igen ved at være den tid, hvor din virksomhed har mulighed for at kapre en studerende fra SDU til et studiejob, praktikophold eller et projektsamarbejde.

Over 200 studerende står klar til at netværke, snakke, udveksle kontaktoplysninger og indgå i et samarbejde med en virksomhed, når SDU Sønderborg den 25. marts slår de virtuelle døre op på vid gab til en ny omgang Business Lunch Sønderborg fra klokken 13 til 15 via Teams, skriver SDU.

Mange virksomheder har allerede haft stor glæde af at samarbejde med studerende. De studerende kommer således med ny viden, udfordrer virksomhederne, og ofte ender de også med at få job i den virksomhed, hvor de har været i praktik eller har haft studiejob.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsker du at tilknytte en studerende fra SDU, så kontakt outreach partner, Lars Frank-Larsen på mail lfla@sdu.dk eller tlf.: 93507335.

Men skynd dig!

Business Lunch Sønderborg har begrænset pladser til virksomheder, derfor er det først til mølle!

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...