SDU: Kom og hør om vores ingeniøruddannelser

07. June Uddannelse

Har du hænderne skruet godt på, er teknisk interesseret eller har blot mod på nye udfordringer, så kig forbi Alsion d. 15.06, hvor SDU Sønderborg inviterer alle interesserede til informationsdag om ingeniøruddannelserne på SDU.

“Jeg har aldrig fortrudt det”.

Sådan lyder det fra 26-årige Nicolai Jørgensen Lamp, der egentlig er uddannet Teknisk Designer, men nu har kastet sig over mekatronikuddannelsen på SDU.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sin læretid hos Svendborg Brakes Aps assisterede han ingeniører, hvilket gav ham lyst til selv at videreuddanne sig.

“Samarbejdet med ingeniører inspirerede mig til selv at uddanne mig inde for feltet. Samtidig har jeg altid haft elektronik som hobby, og det får jeg rig mulighed for at lege med her på uddannelsen”.

Han opfordrer alle, der har mod på det, til at gøre det samme. For – som han siger – hvad er det værste, der kan ske?

“Studiet er fedt, hands-on, og jeg kan virkelig godt lide undervisningsformen med små klasser. Hvis det en dag skulle vise sig, at det ikke er det rigtige for mig, så har jeg jo altid min uddannelse som Teknisk Designer at falde tilbage på. Du kunne i så fald argumentere for, at jeg ville have spildt noget tid, men det passer ikke, for jeg lærer virkelig meget på uddannelsen, som aldrig kan blive taget fra mig igen”, siger Nicolai Jørgensen Lamp i en pressemeddelelse.

Hvis du selv overvejer at videreuddanne dig, så kom til informationsdag om ingeniøruddannelserne på SDU Sønderborg d. 21. juni. Her har lærlinge, teknisk kyndige og andre interesserede mulighed for at høre mere om, hvordan ingeniøruddannelserne er opbygget, hvad uddannelserne består af og hvor de enkelte uddannelser kan tages henne. Og så kan du møde Nicolai Jørgensen Lamp og stille ham alle de spørgsmål som du eventuelt måtte ligge inde med.

Derudover vil der være information om tompladsordningen for dem, som ønsker opkvalificering i ét eller flere af de fag, som allerede er en del af SDU’s ingeniøruddannelsesprogrammer.

Programmet for dagen

14.00 Velkomst
14.10 Introduktion til ingeniøruddannelserne på SDU. Spørgsmål til ansøgning
14.40 Mød Nicolai Jørgensen Lamb, som først har taget erhvervsuddannelse, og nu studerer mekatronik
14.50 Kaffe
15.10 Tompladsordningen – hvad vil det sige og hvordan søger man
15.25 Adgangskursus – kurset til dem, der lige mangler lidt for at kunne søge ind
15.40 Rundvisning på Alsion – se værkstederne og et par af de studerendes projekter
16.00 Tak for besøget

Tilmelding til arrangementet skal ske senest d. 15.6. til Bolette Smidemann på bolettegs@mci.sdu.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...