SDU: Virksomhederne skal se os som deres udviklingsafdeling

2. november 2018 Uddannelse

Fredag havde en lang række lokale virksomheder meldt deres ankomst til et arrangement på SDU i Alsion, hvor der kunne kigges på og snakkes om alt det , som SDUs studerende har at byde på.

“Vi vil gerne så tæt på virksomhederne som muligt”, siger dekan Henrik Bindslev til SønderborgNYT. Og det er der en god forklaring på.

“Virksomhederne skal se os som deres udviklingsafdeling”, siger dekanen.

Der er god mening i, at studerende hjælper lokale virksomheder med at løse forskellige udfordringer og problemstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør ganske enkjelt de studerende bedre”, siger Henrik Bindslev.

I denne tid tales der meget om udfordringerne med at skaffe kvalificeret arbejdskraft og her er koblingen mellem SDU og lokale virksomheder en gevinst for virksomhederne.

“Og den gør, at vores studerende kan få et godt job”, siger Henrik Bindslev.

Studerende er glade for, der er mulighed for at løse opgaver for lokale virksomheder, fordi det er sjovere at udvikle til virkeligheden end det er at arbejde på fiktive udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...