SDU: Virksomhederne skal se os som deres udviklingsafdeling

2. november 2018 Uddannelse

Fredag havde en lang række lokale virksomheder meldt deres ankomst til et arrangement på SDU i Alsion, hvor der kunne kigges på og snakkes om alt det , som SDUs studerende har at byde på.

“Vi vil gerne så tæt på virksomhederne som muligt”, siger dekan Henrik Bindslev til SønderborgNYT. Og det er der en god forklaring på.

“Virksomhederne skal se os som deres udviklingsafdeling”, siger dekanen.

Der er god mening i, at studerende hjælper lokale virksomheder med at løse forskellige udfordringer og problemstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør ganske enkjelt de studerende bedre”, siger Henrik Bindslev.

I denne tid tales der meget om udfordringerne med at skaffe kvalificeret arbejdskraft og her er koblingen mellem SDU og lokale virksomheder en gevinst for virksomhederne.

“Og den gør, at vores studerende kan få et godt job”, siger Henrik Bindslev.

Studerende er glade for, der er mulighed for at løse opgaver for lokale virksomheder, fordi det er sjovere at udvikle til virkeligheden end det er at arbejde på fiktive udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...