Se Husflidsforeningens store udstilling på slottet

7. oktober 2016 GALLERIER

Lørdag den 22. og søndag den 23. oktober, begge dage fra 10.00 – 16.00, har vi igen den store Husflidsudstilling af kunsthåndværk, håndværk og håndarbejde på Sønderborg Slot.

Vi glæder os over at Hjortspringbådens Laug vil udstille deres aktiviteter igen, og at de i år kan fortælle om deres plan for at skabe en kopi af Bjørkebåden, en jernalderbåd, som i sin tid blev fundet i Sverige. Båden er fra ca. år 400 e. kr. skriver Husflidsforeningen i en pressemeddelelse.

TV-kendis

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Larsen, Blans, som mange vil kende fra Den Store Strikkedyst, vil fortælle om og vise alternativ strik, – store masker med fingre, arme og store pinde, brug af andre materialer, f.eks. ”art yarn”. Kom og vær med.

Sønderborg Husflidsforening inviterer til en ny husflidsaktivitet, – Fra Skrammel til Møbel. Det er jo oppe i tiden at skabe brugbare ting af alt muligt og forandre gamle ting til moderne brugsgenstande.

Sønderborg Husflidsforening er klar med en lille brochure og interesserede kan få en snak med initiativtagerne om det.

Artiklen fortsætter under annoncen

De besøgende kan glæde sig over den kreativitet og fortsatte udvikling, der er blandt de mange udstillere. Der bliver virkeligt noget at se på.

Se billeder fra en af Husflidsforeningen tidligere udstillinger:

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...