Se Husflidsforeningens store udstilling på slottet

7. oktober 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag den 22. og søndag den 23. oktober, begge dage fra 10.00 – 16.00, har vi igen den store Husflidsudstilling af kunsthåndværk, håndværk og håndarbejde på Sønderborg Slot.

Vi glæder os over at Hjortspringbådens Laug vil udstille deres aktiviteter igen, og at de i år kan fortælle om deres plan for at skabe en kopi af Bjørkebåden, en jernalderbåd, som i sin tid blev fundet i Sverige. Båden er fra ca. år 400 e. kr. skriver Husflidsforeningen i en pressemeddelelse.

TV-kendis

Mette Larsen, Blans, som mange vil kende fra Den Store Strikkedyst, vil fortælle om og vise alternativ strik, – store masker med fingre, arme og store pinde, brug af andre materialer, f.eks. ”art yarn”. Kom og vær med.

Sønderborg Husflidsforening inviterer til en ny husflidsaktivitet, – Fra Skrammel til Møbel. Det er jo oppe i tiden at skabe brugbare ting af alt muligt og forandre gamle ting til moderne brugsgenstande.

Sønderborg Husflidsforening er klar med en lille brochure og interesserede kan få en snak med initiativtagerne om det.

Artiklen fortsætter under annoncen

De besøgende kan glæde sig over den kreativitet og fortsatte udvikling, der er blandt de mange udstillere. Der bliver virkeligt noget at se på.

Se billeder fra en af Husflidsforeningen tidligere udstillinger:

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...