Se med i aften og hør om borgmesterens kamp for at bevare de musikalske grundkurser i Sønderborg

Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften
Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften
14. marts 2023 Uddannelse Skrevet af: Redaktion

I aften klokken 20:00 har SønderborgNYT TV borgmester Erik Lauritzen (S) i tv-studiet, hvor du kan få en status på, hvordan det går med at få overbevist politikerne på Christiansborg om at bevare de musikalske grundkurser uden for de store byer, herunder i Sønderborg.

Sønderborgs borgmester har sammen med andre borgmestre sendt et brev samt haft foretræde for Folketingets kulturudvalg  med ønsket om at give sikkerhed for fortsat budget og bevillinger til de musikalske grundkurser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til slut i tv-interviewet spørger vi borgmesteren om han fortsat mener, at det er en fordel at have en socialdemokratiske statsminister, når man selv er socialdemokratisk borgmester – noget som Erik Lauritzen sagde flere gange under kommunalvalgkampen i 2021.

Se med i aften klokken 20:00 på SønderborgNYT TV.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...