Se med i aften og hør om borgmesterens kamp for at bevare de musikalske grundkurser i Sønderborg

14. marts 2023 Uddannelse
Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften
Tv-interview med Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen på SønderborgNYT TV i aften

I aften klokken 20:00 har SønderborgNYT TV borgmester Erik Lauritzen (S) i tv-studiet, hvor du kan få en status på, hvordan det går med at få overbevist politikerne på Christiansborg om at bevare de musikalske grundkurser uden for de store byer, herunder i Sønderborg.

Sønderborgs borgmester har sammen med andre borgmestre sendt et brev samt haft foretræde for Folketingets kulturudvalg  med ønsket om at give sikkerhed for fortsat budget og bevillinger til de musikalske grundkurser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til slut i tv-interviewet spørger vi borgmesteren om han fortsat mener, at det er en fordel at have en socialdemokratiske statsminister, når man selv er socialdemokratisk borgmester – noget som Erik Lauritzen sagde flere gange under kommunalvalgkampen i 2021.

Se med i aften klokken 20:00 på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...