DM-Semifinale i Seniorgolf spilles i Nordborg

5. august 2015 Nordborg

DM i Seniorgolf er landsdækkende golfturnering for spillere som er fyldt 50 år. Der er allerede spillet 13 indledende runder.

Nordborg Golfklub havde fornøjelsen ved at huse en indledende runde.

Det var den 7. juni.golf

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er vi så nået frem til semifinalerne og de afvikles på flg. danske øer.

Als, Fanø, Langeland, Lolland, Bornholm og Samsø, skriver Nordborg Golfklub i en pressemeddelelse.

Nordborg Golfklub skal lægge græs til en af semifinalerne søndag den 9. august.

“Vi ser virkelig frem til at give spillere fra mange danske golfklubber en god oplevelse på Als. Vi kan tilbyde en toptrimmet bane, og vi håber da at gæsterne vil tilbringe et par dage på vores ø for at opleve nogle af de mange attraktioner vi har i området”, siger Sven Christensen fra Nordborg Golfklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turnering i Nordborg har været fuldtegnet i lang tid. 36 par deltager og rigtig mange har valgt at deltage i netop vores semifinale.

“Vi forventer en spændende dag, hvor der virkelig bliver hård kamp om en af de seks finalepladser”, siger Sven Christensen.

Muligheden for at sidde og kigge ud over savannen er en flot præmie.

Muligheden for at sidde og kigge ud over savannen er en flot præmie.

Første præmien er en 9 dages luksus safari på Karen Blixen Camp i Kenya for to til en samlet værdi af kr. 45.000. Sponsoret af Africa Tours.

“Så der er meget på spil for deltagerne. Det er normalt ikke så fine præmier vi dyster om i vores klubturneringer. Så der kommer sikkert lidt ekstra nerver på”, siger Sven Christensen.

Link til turnerings hjemmeside:

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...