Serie-iværksætter besøger BC Syd

29. april 2017 Uddannelse

Den kendte serie-iværksætter Jonathan Løw besøger i uge 18 Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business for at inspirere eleverne til at blive fremtidens voksne iværksættere og helte. Han har en mission om at skabe flere ”sociale iværksættere”, som er den type iværksættere, som kigger på de store problemer i verden og løser dem igennem deres virksomheder. Det er ofte en god id, fordi store problemer er lig med store forretninger, hvis det lykkes.

Jonathan Løw har startet fem virksomheder heraf 2 internationale. De tæller bl.a. engodsag.dk, der havde som vision at gøre velgørenhed til en naturlig del af danskernes hverdag og indkøbsvaner. Imens Jonathan var i virksomheden, voksede den fra 2 til 25 medarbejdere og begyndte på internationaliseringen til otte europæiske markeder. Han har derudover været medstifter af bæredygtighedsprojektet Sprout, der bl.a. står bag verdens første blyant, som kan plantes og blive til krydderurter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonathan forlod virksomheden i 2013, og Sprout er siden vokset til at være aktiv i 60 lande og have en tocifret millionomsætning, skriver BC Syd i en pressemeddelelse

Jonathan Løw er serie-iværksætter, foredragsholder og næstformand i Dansk Iværksætter Forening, og han blev i 2013 kåret som Årets Iværksætter og driver i dag virksomheden www.listenlouder.dk, hvor han hjælper landets førende iværksættere med at vokse og gå internationalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover investerer han i lovende startups.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...