Serviceøkonom fra EASV var med til at gennemføre koncert med Jon Bon Jovi

1. juli 2019 Uddannelse

Anna Liv Larsen der studerer til serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest (EASV) i Sønderborg er netop nu i praktik hos eventarrangør Kultur i Syd.

I den forbindelse fik hun en unik mulighed for at være med til at planlægge og gennemføre Danmarks største rockkoncert med Jon Bon Jovi og Def Leppard, som blev afholdt den 11. juni på græsarealet Slagmarken ved Sønderborg.

Anna Liv Larsens primære opgaver i forbindelse med koncerten var de sociale medier – Facebook og Instagram. Derudover mail, kundehenvendelser, kontakt til diverse folk og praktiske opgaver.

”Jeg startede i praktik allerede i marts 2019, for at være med i forberedelserne til den store koncert. Der var behov for, at jeg kunne starte et par timer om ugen samtidig med skolen, for at skabe ekstra opmærksomhed på de sociale medier, og være tilstede på diverse opgaver og korrespondancer med kunder og Jon Bon Jovi’s folk”, fortæller Anna Liv Larsen.

Eftersom hun fik frie hænder med Facebook og Instagram, var det en personlig målsætning for hende at få øget antallet af likes og interaktioner på Facebooksiden. Der er kommet over 800 ekstra likes på Kultur i Syds Facebookside efter Annas entré.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er gået rigtig godt, og det er meget tilfredsstillende og sjovt at følge samt skabe værdi ad den vej”, fortæller hun.

Fra serviceøkonomuddannelsen brugte Anna Liv Larsen især det hun har lært om sociale medier, men også læring fra fag som personligt salg og kommunikation.

”Det ligger alt sammen i baghovedet, når jeg kommunikerer, svarer folk enten via telefon eller mail. Vores eventfag kan jeg også drage paralleller til med selve opbygningen af et event, organiseringen og evalueringen. Her skal vi snart til at evaluere på Bon Jovi-koncerten, noget vi også har gjort med vores eget event på skolen, dog i mindre skala”, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Anna Liv Larsen har Bon Jovi koncerten været en kæmpe oplevelse at være en del af.

”Det har været rigtig fedt, og en once-in-a-lifetime oplevelse. Det er et kæmpe arbejde der ligger forud, og som koncertgænger og indbygger i Sønderborg ser man slet ikke alt det arbejde der foregår i kulissen, for at få sådant et kæmpe setup til at spille. Det er en kæmpe opsætning, hvor Kultur i Syd har fungeret som den lokale og primære aktør, der har købt showet gennem Live Nation, der er verdens største koncertarrangør, som i Danmark står for alle de store koncerter på Royal Arena, Copenhell og Heartland for at nævne nogle få. Der har derfor været et tæt samarbejde med Live Nation, og det har været spændende at se, hvad deres arbejde består af, og møde de mennesker der står bag de store koncerter vi nyder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Anna Liv Larsens næste projekt i praktikforløbet Rock i Mølleparken som dog er i en noget mindre skala, og med mindre ”riders” der skal handles ind til.

Hun har en baggrund i hotel-og restaurationsbranchen, og derfor har det været vigtigt for hende at afprøve en anden gren i praktikken og det blev muligt med en plads ved

Hvad fremtiden skal byde på, er Anna Liv Larsen ikke sikker på.

”Jeg har ikke lagt mig fast på en gren – og det er dét, jeg holder utroligt meget af ved serviceøkonom uddannelsen. Den er bred og kan bruges indenfor så mange brancher og man har muligheden for selv at skabe sine arbejdsopgaver. Jeg er ikke låst, men kan bevæge mig indenfor mange grene”, fortæller Anna Liv Larsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...