SF er klar med seks kandidater til kommunalvalget

31. marts 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

SF Sønderborg skriver:

SF har haft sin generalforsamling og har opstillet kandidater til det kommende kommunevalg i november.

Partiforeningens formand Jørgen Jørgensen roste i sin beretning folketingsgruppens store arbejde med at genrejse SF efter regeringsdeltagelsen.

Udspillet om en bedre folkeskole, kampen mod uddannelsesloftet, kampen mod social dumping og kampen mod uligheden nævnte formanden som noget der skabte kant og øget vælgeropbakning.

Lokalt beklagede formanden at Dennis Ørsted Petersen så sig nødsaget til at nedlægge sit folketingskandidatur, fordi han flytter til Svendborg. Men takkede også Dennis Ørsted Petersen for det store arbejde han har ydet med at repræsentere partiet, og ønskede ham alt godt fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valggrundlaget for KV17 blev diskuteret. Og SF er klar til at kæmpe for mere frihed til folkeskolerne, gratis psykologhjælp til unge, etablering af fleksible arbejdstider, billigere/bedre daginstitutioner og SFO, etablering af socialøkonomiske virksomheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og en værdig ældrepleje.

Følgende kandidater blev opstillet til KV17:

Jørgen Jørgensen
John Hyrup Jensen
Nina Mølgaard Gabelgaard
Tina Fohlmann Brink
Bjarne Eliasen

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...