SF er klar med seks kandidater til kommunalvalget

31. marts 2017 Politik

SF Sønderborg skriver:

SF har haft sin generalforsamling og har opstillet kandidater til det kommende kommunevalg i november.

Partiforeningens formand Jørgen Jørgensen roste i sin beretning folketingsgruppens store arbejde med at genrejse SF efter regeringsdeltagelsen.

Udspillet om en bedre folkeskole, kampen mod uddannelsesloftet, kampen mod social dumping og kampen mod uligheden nævnte formanden som noget der skabte kant og øget vælgeropbakning.

Lokalt beklagede formanden at Dennis Ørsted Petersen så sig nødsaget til at nedlægge sit folketingskandidatur, fordi han flytter til Svendborg. Men takkede også Dennis Ørsted Petersen for det store arbejde han har ydet med at repræsentere partiet, og ønskede ham alt godt fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valggrundlaget for KV17 blev diskuteret. Og SF er klar til at kæmpe for mere frihed til folkeskolerne, gratis psykologhjælp til unge, etablering af fleksible arbejdstider, billigere/bedre daginstitutioner og SFO, etablering af socialøkonomiske virksomheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og en værdig ældrepleje.

Følgende kandidater blev opstillet til KV17:

Jørgen Jørgensen
John Hyrup Jensen
Nina Mølgaard Gabelgaard
Tina Fohlmann Brink
Bjarne Eliasen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...