SF er klar med seks kandidater til kommunalvalget

31. marts 2017 Politik

SF Sønderborg skriver:

SF har haft sin generalforsamling og har opstillet kandidater til det kommende kommunevalg i november.

Partiforeningens formand Jørgen Jørgensen roste i sin beretning folketingsgruppens store arbejde med at genrejse SF efter regeringsdeltagelsen.

Udspillet om en bedre folkeskole, kampen mod uddannelsesloftet, kampen mod social dumping og kampen mod uligheden nævnte formanden som noget der skabte kant og øget vælgeropbakning.

Lokalt beklagede formanden at Dennis Ørsted Petersen så sig nødsaget til at nedlægge sit folketingskandidatur, fordi han flytter til Svendborg. Men takkede også Dennis Ørsted Petersen for det store arbejde han har ydet med at repræsentere partiet, og ønskede ham alt godt fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valggrundlaget for KV17 blev diskuteret. Og SF er klar til at kæmpe for mere frihed til folkeskolerne, gratis psykologhjælp til unge, etablering af fleksible arbejdstider, billigere/bedre daginstitutioner og SFO, etablering af socialøkonomiske virksomheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og en værdig ældrepleje.

Følgende kandidater blev opstillet til KV17:

Jørgen Jørgensen
John Hyrup Jensen
Nina Mølgaard Gabelgaard
Tina Fohlmann Brink
Bjarne Eliasen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...