SF: Hvad Dælen nøler vi for – pengene ligger klar?

18. juni 2013 Debat

Jørgen Jørgensen, byrådsmedlem for SF, skriver:

SF vil bruge de opsparede penge fra forårets lærer lockout til at tyvstarte den nye folkeskolereform allerede fra det kommende skoleår. Dette er gjort muligt med det skoleforlig som blev indgået på folkemødet på Bornholm. Børnene skal have flere timer i dansk og matematik end i dag, de vil få engelsk fra første klasse og skal have mere motion og bevægelse i form af flere idrætstimer. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dårlige nyhed er, at de svageste elever i skolerne ikke får den obligatoriske lektiehjælp, som der lå i det oprindelige forlig. Det har De Konservative med deres forkvaklede ideologisk sludder forhindret.

Men resten kan iværksættes, og SF forslår at de 14.7 mio.kr. der er tilbage af de sparede lærerlønninger, efter at eleverne er kompenseret for de manglende timer i dette skoleår, skal bruges til at igangsætte den nye folkeskole. Hvad dælen nøler vi for, pengene er der.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...