SF: Hvad Dælen nøler vi for – pengene ligger klar?

18. juni 2013 Debat

Jørgen Jørgensen, byrådsmedlem for SF, skriver:

SF vil bruge de opsparede penge fra forårets lærer lockout til at tyvstarte den nye folkeskolereform allerede fra det kommende skoleår. Dette er gjort muligt med det skoleforlig som blev indgået på folkemødet på Bornholm. Børnene skal have flere timer i dansk og matematik end i dag, de vil få engelsk fra første klasse og skal have mere motion og bevægelse i form af flere idrætstimer. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dårlige nyhed er, at de svageste elever i skolerne ikke får den obligatoriske lektiehjælp, som der lå i det oprindelige forlig. Det har De Konservative med deres forkvaklede ideologisk sludder forhindret.

Men resten kan iværksættes, og SF forslår at de 14.7 mio.kr. der er tilbage af de sparede lærerlønninger, efter at eleverne er kompenseret for de manglende timer i dette skoleår, skal bruges til at igangsætte den nye folkeskole. Hvad dælen nøler vi for, pengene er der.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...