SF: Hvad Dælen nøler vi for – pengene ligger klar?

18. juni 2013 Debat

Jørgen Jørgensen, byrådsmedlem for SF, skriver:

SF vil bruge de opsparede penge fra forårets lærer lockout til at tyvstarte den nye folkeskolereform allerede fra det kommende skoleår. Dette er gjort muligt med det skoleforlig som blev indgået på folkemødet på Bornholm. Børnene skal have flere timer i dansk og matematik end i dag, de vil få engelsk fra første klasse og skal have mere motion og bevægelse i form af flere idrætstimer. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dårlige nyhed er, at de svageste elever i skolerne ikke får den obligatoriske lektiehjælp, som der lå i det oprindelige forlig. Det har De Konservative med deres forkvaklede ideologisk sludder forhindret.

Men resten kan iværksættes, og SF forslår at de 14.7 mio.kr. der er tilbage af de sparede lærerlønninger, efter at eleverne er kompenseret for de manglende timer i dette skoleår, skal bruges til at igangsætte den nye folkeskole. Hvad dælen nøler vi for, pengene er der.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...