SF: Socialdemokraterne kortslutter!

27. juni 2013 Debat

Byrådsmedlem Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

I SF synes vi, det er en meget uheldig situation som socialdemokraterne har bragt Sønderborg kommune i. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi, forestillet os at socialdemokrater kunne finde på at undsige udbygningen af vindenergi. Der må være sket en kortslutning. Hvis der efter kommunevalget om et halvt år, er et flertal for fortsat udbygning af vindenergi i Sønderborg, vil SF sørge for at flertallet bliver brugt.

Jørgen Jørgensen er sikker på, Socialdemoraterne er ramt af kortslutning.
Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringens energiaftale fra marts i år har som mål, at 50 % af strømforsyningen i 2020 skal komme fra vindmøller, i 2050 vil næsten al strøm være fra vindmøller. Det vil betyde stop for afbrænding af Kul, og dermed forurening af nærmiljøet. Der er meget mere sundhed i at erstatte kulafbrænding med vindkraft. Så enkelt er det.

SF er et grønt parti. Vi bakker op om visionen om at gøre Danmark til et bæredygtigt samfund. Og SF bakker op om Sønderborgs ProjectZero. Samarbejde med de lokale virksomheder om at skabe grønne jobs og fremme udviklingen af grønne teknologier, er hamrende vigtigt for vækst og udvikling i vores lokalsamfund. Det skal der ikke sjakres med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skal vi lytte til borgernes bekymringer. Ikke nødvendigvis ved at give dem ret, men ved at sætte os ordentligt ind i beslutningsgrundlaget. Hvilket vi i SF har gjort. Derfor løber vi ikke efter en folkestemning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...