SF: Socialdemokraterne kortslutter!

27. juni 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

I SF synes vi, det er en meget uheldig situation som socialdemokraterne har bragt Sønderborg kommune i. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi, forestillet os at socialdemokrater kunne finde på at undsige udbygningen af vindenergi. Der må være sket en kortslutning. Hvis der efter kommunevalget om et halvt år, er et flertal for fortsat udbygning af vindenergi i Sønderborg, vil SF sørge for at flertallet bliver brugt.

Jørgen Jørgensen er sikker på, Socialdemoraterne er ramt af kortslutning.
Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringens energiaftale fra marts i år har som mål, at 50 % af strømforsyningen i 2020 skal komme fra vindmøller, i 2050 vil næsten al strøm være fra vindmøller. Det vil betyde stop for afbrænding af Kul, og dermed forurening af nærmiljøet. Der er meget mere sundhed i at erstatte kulafbrænding med vindkraft. Så enkelt er det.

SF er et grønt parti. Vi bakker op om visionen om at gøre Danmark til et bæredygtigt samfund. Og SF bakker op om Sønderborgs ProjectZero. Samarbejde med de lokale virksomheder om at skabe grønne jobs og fremme udviklingen af grønne teknologier, er hamrende vigtigt for vækst og udvikling i vores lokalsamfund. Det skal der ikke sjakres med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skal vi lytte til borgernes bekymringer. Ikke nødvendigvis ved at give dem ret, men ved at sætte os ordentligt ind i beslutningsgrundlaget. Hvilket vi i SF har gjort. Derfor løber vi ikke efter en folkestemning.