Sidste udkald til kunstnerspirer der vil uddanne sig kreativt

25. juli 2016 Uddannelse

5. august 2016 er ansøgningsfristen hvis du er interesseret i at blive optaget på den kreative talentskole BGK, Billedkunstnerisk Grundkursus.

BGK på Sønderjyllands Kunstskole er en forberedende skole til kreative unge mellem 16-25 år, der drømmer om optagelse på videregående kreative uddannelser, såsom kunstakademiet, designskolen, arkitektskolen, animationsskolen m.fl.

Studiestart er 5. september.

Uddannelsen, der er et 1-årigt fuldtidsstudie, som er støttet af kommunen og eksterne sponsorer, således at uddannelsen, på nær materialeomkostninger, er gratis for eleverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om uddannelsen og mulighederne på Billedkunstnerisk Grundkursus’ hjemmeside www.bgk-syd.dk eller kontakt skolen på tlf. 74 42 18 28.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...