Sidste udkald til kunstnerspirer der vil uddanne sig kreativt

25. juli 2016 Uddannelse

5. august 2016 er ansøgningsfristen hvis du er interesseret i at blive optaget på den kreative talentskole BGK, Billedkunstnerisk Grundkursus.

BGK på Sønderjyllands Kunstskole er en forberedende skole til kreative unge mellem 16-25 år, der drømmer om optagelse på videregående kreative uddannelser, såsom kunstakademiet, designskolen, arkitektskolen, animationsskolen m.fl.IMG_4964_mod

Studiestart er 5.

Artiklen fortsætter under annoncen

september.

Uddannelsen, der er et 1-årigt fuldtidsstudie, som er støttet af kommunen og eksterne sponsorer, således at uddannelsen, på nær materialeomkostninger, er gratis for eleverne.

Læs mere om uddannelsen og mulighederne på Billedkunstnerisk Grundkursus’ hjemmeside www.bgk-syd.dk eller kontakt skolen på tlf.

Artiklen fortsætter under annoncen

74 42 18 28.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...