Sikker på cykel-kuffert med trafikspil og bøger til de nye cyklister

23. august 2016 Sundeved

Biblioteket Sønderborg har pakket Sikker på cykel – kufferten og tilbyder nu nye cyklister og deres forældre en kuffert fuld af trafikspil, cykelhistorier og meget mere til hjemlån. Ideen er at give forældre inspiration til at lære deres børn at cykle og ikke mindst cykle sikkert i trafikken.

Bibliotekar Linda Pallesen fra Sønderborg Bibliotek har pakket kufferterne med højtlæsningsbøger, Pixelin- spil, vendespil med trafikskilte, informationsmateriale og meget mere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bibliotekaren er slet ikke i tvivl om, at muligheden for at låne en kuffert med alskens materiale til både børn og deres forældre, giver nogle forældre det sidste skub til at lære børnene at cykle.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...