Sikker på cykel-kuffert med trafikspil og bøger til de nye cyklister

23. august 2016 Sundeved

Biblioteket Sønderborg har pakket Sikker på cykel – kufferten og tilbyder nu nye cyklister og deres forældre en kuffert fuld af trafikspil, cykelhistorier og meget mere til hjemlån. Ideen er at give forældre inspiration til at lære deres børn at cykle og ikke mindst cykle sikkert i trafikken.

Bibliotekar Linda Pallesen fra Sønderborg Bibliotek har pakket kufferterne med højtlæsningsbøger, Pixelin- spil, vendespil med trafikskilte, informationsmateriale og meget mere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Bibliotekaren er slet ikke i tvivl om, at muligheden for at låne en kuffert med alskens materiale til både børn og deres forældre, giver nogle forældre det sidste skub til at lære børnene at cykle.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...