Simone de Lemos bliver ny Skole- og Uddannelseschef

Skole- og Uddannelseschef Simone de Lemos. Pressefoto
Skole- og Uddannelseschef Simone de Lemos. Pressefoto
2. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Simone de Lemos som ny Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune. Simone de Lemos tiltræder stillingen den 1. maj og kommer fra en stilling som chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Vi får med Simone de Lemos en chef for Skole- og Uddannelsesområdet, som har en stor faglig indsigt i og bred viden om børne- og ungeområdet samt en solid ledelsesmæssig ballast og erfaring. Jeg ser frem til samarbejdet med hende og glæder mig over, at hun har valgt at komme til Sønderborg Kommune”, siger Nicolai Dupont Heidemann, der er direktør for Børn, Uddannelse og Sundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over jobbet som chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune har Simone de Lemos blandt andet været leder for PPR, sprog, dannelse og tidlig indsats i Odense Kommune, sektionsleder for Pædagogik og Udvikling i Aarhus Kommune samt leder af dagplejen og pladsanvisningen i Billund Kommune.

Simone de Lemos har en professionsbachelor som pædagog fra Peter Sabroe Seminariet i Aarhus, og hun er i gang med en Master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet. Derudover har hun flere ledelsesmoduler i PD fra University College Lillebælt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg ser frem til at sætte rammer og retning for strategiske mål og omsætte dem til faglige indsatser på skoleområdet. I særdeleshed glæder jeg mig til at arbejde med Fremtidens skole og de andre store projekter sammen med skoleledere, medarbejdere og skolebestyrelser. Jeg tror på, at samarbejde og sammenhængskraft er afgørende for succes, og jeg glæder mig til at sætte det gode børneliv med fokus på at skabe lige muligheder for alle børn og unge på dagsordenen i Sønderborg Kommune”, siger Simone de Lemos.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...