Skal dit barn være elev på Midtals Friskole?

25. januar 2021 Augustenborg

I denne tid melder forældre deres børn ind på de skoler, som de skal være en del af i de næste ni år – og for nogle er Midtals Friskole det helt rigtige valg.

Det fortæller friskolens bestyrelsesformand, Thorbjørn Østergaard og han forklarer, hvorfor Midtals Friskole var det bedste valg, da han skulle vælge.

“Først af alt er Midtals Friskole en lille skole, hvor man kender alle børnene og de øvrige forældre og så er det en skole, hvor eleverne har et fællesskab på tværs af klasserne og det hele er sådan lidt familieagtigt og trygt”, siger Thorbjørn Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han lægger også vægt på, at Midtals Friskole har nogle værdier, som de kommunale skoler ikke har.

“Og så tæller det også, at Midtals Friskole er en prøve- og karakterfri friskole. Det betyder, at børnene ikke hele tiden skal måles, selvom lærerne selvfølgelig sikrer sig, at hver enkelt elev lærer det, som han eller hun skal”.

Bestyrelsesformanden tilføjer, at friskolen følger med i, hvordan det går med eleverne, når de springer fra friskolen til ungdomsuddannelserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der klarer vores tidligere elever sig glimrende”, siger han.

Thorbjørn Østergaard fortæller, at friskoleeleverne ikke alene bliver fagligt stærkt rustet.

“De bliver også socialt robuste og lærer at møde verden og andre mennesker, som de nu en gang er”.

Du kan læse mere om Midtals Friskole og også booke tid til en rundvisning på skolens hjemside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...