Skal ildsjæle fra Sønderborg i DR?

15. april 2013 Uncategorized

I de kommende uger kører DR en kampagne, som hedder ”Byg det op”. Her inviteres alle i landet til at komme med forslag til projekter på oversete steder, som kan forandres til det bedre til gavn for flere. Et overset sted kan for eksempel være et “glemt” hjørne, en tom bygning eller et areal, der ligger ubenyttet hen. Eneste krav er, at der skal være offentlig adgang.

”Byg det op” er blevet til ud fra ønsket om at vise befolkningen det råderum og de handlemuligheder, man som almindelig borger har for at være med til at forandre et sted, til glæde for lokalmiljøet og fællesskabet. Projektet skal hjælpe de, der brænder inde med gode ideer, til at få dem frem i lyset og tage (mure)skeen i egen hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i den forbindelse vil vi gerne høre om nogle steder, hvor lokale ildsjæle lige nu kæmper for at få gennemført et sådan projekt.Vores sendeområde dækker følgende kommuner: Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen, Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.

 

Kontakt:

Christian Møller Rasmussen:   7333 7999 eller  7333 7915 samt chmr@dr.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Gråsten, Samfund

Dronningen: Rigtig god sommer til Jer alle

23. juni 2021 Gråsten

Helt overraskende talte Dronningen til alle de mennesker, som tog imod hende på Torvet i Gråsten – og det gjorde hun efter borgmesteren havde budt hende velkommen. ”Vi nød Genforeningsdagen, som ligger os meget nær og så ønsker vi Jer alle en god sommer”, sagde Dronningen, hvorefter hun hilste på flere af de ældre, som […]

Læs mere...