Skal ildsjæle fra Sønderborg i DR?

15. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I de kommende uger kører DR en kampagne, som hedder ”Byg det op”. Her inviteres alle i landet til at komme med forslag til projekter på oversete steder, som kan forandres til det bedre til gavn for flere. Et overset sted kan for eksempel være et “glemt” hjørne, en tom bygning eller et areal, der ligger ubenyttet hen. Eneste krav er, at der skal være offentlig adgang.

”Byg det op” er blevet til ud fra ønsket om at vise befolkningen det råderum og de handlemuligheder, man som almindelig borger har for at være med til at forandre et sted, til glæde for lokalmiljøet og fællesskabet. Projektet skal hjælpe de, der brænder inde med gode ideer, til at få dem frem i lyset og tage (mure)skeen i egen hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i den forbindelse vil vi gerne høre om nogle steder, hvor lokale ildsjæle lige nu kæmper for at få gennemført et sådan projekt.Vores sendeområde dækker følgende kommuner: Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen, Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.

 

Kontakt:

Christian Møller Rasmussen:   7333 7999 eller  7333 7915 samt [email protected]

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...