Skal ildsjæle fra Sønderborg i DR?

15. april 2013 Uncategorized

I de kommende uger kører DR en kampagne, som hedder ”Byg det op”. Her inviteres alle i landet til at komme med forslag til projekter på oversete steder, som kan forandres til det bedre til gavn for flere. Et overset sted kan for eksempel være et “glemt” hjørne, en tom bygning eller et areal, der ligger ubenyttet hen. Eneste krav er, at der skal være offentlig adgang.

”Byg det op” er blevet til ud fra ønsket om at vise befolkningen det råderum og de handlemuligheder, man som almindelig borger har for at være med til at forandre et sted, til glæde for lokalmiljøet og fællesskabet. Projektet skal hjælpe de, der brænder inde med gode ideer, til at få dem frem i lyset og tage (mure)skeen i egen hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i den forbindelse vil vi gerne høre om nogle steder, hvor lokale ildsjæle lige nu kæmper for at få gennemført et sådan projekt.Vores sendeområde dækker følgende kommuner: Varde, Esbjerg, Fanø, Vejen, Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.

 

Kontakt:

Christian Møller Rasmussen:   7333 7999 eller  7333 7915 samt chmr@dr.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...