Skilt fjernet – Rønhave eksisterer ikke

10. december 2015 Sundeved

“Vi i Kær Halvøs Landsbylaug er meget kede af, at kommunen nu har fjernet skiltet med Rønhave i krydset Vestermark-Kær Bygade. Vi mener, at de fint kunne imødekomme os og skilte med Arnkil, Skovhuse, Rønhave og Hestehave”, skriver Hans Iversen fra Landsbylauget på Kær.landsby

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke særlig erhvervsvenligt gjort af en kommune, som ønsker at komme af med placeringen som en af de mindst erhvervsvenlige kommuner i landet”, skriver han videre.

God forklaring

Mange af kommunens skilte er slidte og skal udskiftes. Det arbejde er der gang i.

“Og så tilpasser vi skiltene til lovgivningen og sætter nye skilte med navne som Skovhuse, Arnkil og Hestehave op”, siger Claus Petersen fra kommunen. Han fører tilsyn med vores veje og skilte.

“Når vi slår Rønhave efter i vores register, så eksisterer den ikke”, siger Claus Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi må ikke skilte til steder, der ikke findes”, siger han.

Han siger videre, han sagtens gang forstå, at virksomhederne Rønhave synes, det er ærgerligt.

“Men de må henvende sig og bede om lov til at få et skilt op, hvor der for eksempel står Gårdbutik”, siger Claus Petersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...