Skole OL: 453 skoleelever skal ro i Skansen de næste to dage

27. april 2022 Uddannelse

453 elever fra otte lokale skoler deltager i morgen, torsdag, og fredag i en robattle i Broager Sparekasse Skansen. Konkurrencen er en Skole OL-begivenhed, hvor skoler i samarbejde med frivillige foreninger giver børn og unge oplevelser med fokus på klassefællesskab, succesoplevelser og holdånd, skriver Sønderborg Kommune.

Rokonkurrencen er arrangeret af Sønderborg Roklub og er en del af Åben skole-samarbejdet. Konkurrencen foregår på op til ni baner ad gangen, hvor eleverne på holdene skiftes til at ro fra kl. 9.30 til kl. 13 de to dage. De deltagende årgange er 6., 7. og 8., hvor skolerne i hver årgang ror imod hinanden. Der handler om at ro længst indenfor den fastsatte tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tilmeldt 153 elever fra 6. årgang og 300 elever fra 7. og 8. årgang. Skolerne er Dybbøl-Skolen, Humlehøj-Skolen, Ulkebøl Skole, Sønderborg International School, Nydamskolen, Sønderskov-Skolen, Hørup Centralskole og Ahlmann-Skolen.

Der holdes over 100 Skole OL-stævner i hele landet i forskellige sportsgrene. Vinderklasserne fra hvert stævne kvalificerer sig til Skole OL-finalen, der har over 11.000 deltagere i Billund den 14.-17. juni 2022.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...