Skole OL: 453 skoleelever skal ro i Skansen de næste to dage

27. april 2022 Uddannelse

453 elever fra otte lokale skoler deltager i morgen, torsdag, og fredag i en robattle i Broager Sparekasse Skansen. Konkurrencen er en Skole OL-begivenhed, hvor skoler i samarbejde med frivillige foreninger giver børn og unge oplevelser med fokus på klassefællesskab, succesoplevelser og holdånd, skriver Sønderborg Kommune.

Rokonkurrencen er arrangeret af Sønderborg Roklub og er en del af Åben skole-samarbejdet. Konkurrencen foregår på op til ni baner ad gangen, hvor eleverne på holdene skiftes til at ro fra kl. 9.30 til kl. 13 de to dage. De deltagende årgange er 6., 7. og 8., hvor skolerne i hver årgang ror imod hinanden. Der handler om at ro længst indenfor den fastsatte tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tilmeldt 153 elever fra 6. årgang og 300 elever fra 7. og 8. årgang. Skolerne er Dybbøl-Skolen, Humlehøj-Skolen, Ulkebøl Skole, Sønderborg International School, Nydamskolen, Sønderskov-Skolen, Hørup Centralskole og Ahlmann-Skolen.

Der holdes over 100 Skole OL-stævner i hele landet i forskellige sportsgrene. Vinderklasserne fra hvert stævne kvalificerer sig til Skole OL-finalen, der har over 11.000 deltagere i Billund den 14.-17. juni 2022.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...