Skoleelever fejrer deres egen klimaindsats

5. marts 2020 Uddannelse

2Imprezs er en international klimaindsats med mere end 3000 deltagere fra fem lande. I Sønderborg deltager 20 folkeskoler og dagtilbud. På onsdag mødes 115 elever og 12 lærere i Humlehøj-Hallerne til årsmøde for at gøre status og for at fejre den indsats og det arbejde, der er blevet gjort, for at mindske skolernes CO2-aftryk. Blandt deltagerne er 12 elever og 2 lærere fra Belgien.

Eleverne starter dagen klokken ni med at gøre deres stande klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver skole får tildelt et præsentationsområde, hvor de på den mest muligt kreative og inspirerende måde viser deres arbejde og ideer frem. Deltagerne skal senere på dagen, via afstemning, kåre de tre bedste præsentationer, skriver Sønderborg Kommune.

Når eleverne ikke er optaget på deres egen stand, eller med at inspicere de andres stande, kan de deltage i forskellige læringsaktiviteter om nudging – energifremstilling – teste deres viden om klima og bæredygtighed og lave klimavenlig mad sammen.

Der er masser at se på og opleve i Humlehøj- Hallerne.

Ud over elever og lærere er forældre, bedsteforældre, kolleger og ledere inviteret til at komme forbi i tidsrummet 10.30 til 12.15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk