Skoleelever kan nu vælge ferie-aktiviteter

10. juni 2015 Sundeved

Børnenes skoleferie nærmer sig, og herlige fridage venter. Der er ingen grund til at kede sig, for Sønderborg Kommune tilbyder igen – i samarbejde med mange frivillige fra foreningslivet – et væld af aktiviteter.

Der er åbent for tilmelding nu.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er computertræf, floorball, fodbold, gøglerskole, waterballs, golf, en dag hos politiet, ridning og skydning, kegling og karate, teater, cykling, bowling, banan-surfing på vandet og og og…………. og det sker i Nordborg, Augustenborg, Sønderborg og Gråsten. Og der er noget, hvor de mindste kan være med, og andet, som er forbeholdt de større børn.

Med andre ord: Ingen behøver at kede sig i sommerferiens første uge, idet et stort katalog med tilbud er samlet af SSP-medarbejderne og Sønderborg Ungdomsskole. Kataloget er delt ud til børn i alle skoler i sidste uge, og børn, som tidligere år har deltaget i ”aktiv sommerferie”, har fået en mail.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommende elever i børnehaveklasserne kan ikke deltage. Ved hver aktivitet er der angivet, hvilke klassetrin, der kan deltage – og dette henviser til det klassetrin, barnet skal gå i efter sommerferien.

1800 har allerede reserveret

Man kan se hele det opdaterede katalog på www.aktivsommerferie.nu – og det er også her, man tilmelder sig. Hvis man har deltaget tidligere år, kan man bruge sit gamle log-in. Erfaringen viser, at det er en god ide at vælge hurtigt, idet nogle aktiviteter er meget attraktive og tidligt ”udsolgt”. Faktisk er der, siden der i weekenden blev åbnet for tilmeldinger, allerede kommet 1800.images

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er gratis at deltage i aktiviteterne og man kan deltage i alle dem, man kan overkomme. Til gengæld forventer vi, at alle, der får tildelt en plads, møder op. Alt andet er ikke ok – hverken i forhold til de frivillige ledere, der bruger tid på aktiviteterne, eller de børn, der evt. ikke har kunnet få plads”, siger SSP- og ungdomsskolekonsulent Ole Rasmussen..

“Vi har efterhånden i mange år haft disse tilbud til børn i sommerferien, og der er hvert år grund til at rose de foreninger og frivillige, som involverer sig i arbejdet for at give børnene gode ferieoplevelser”, siger Ole Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældrene kan ikke helt holde ferie, når deres børn er til aktiv sommerferie.

De skal hjælpe med at sikre, at deres børn har madpakke med og praktisk tøj på, som passer til den aktivitet, de skal deltage i.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...