Skoleelever vil gi’ Kong Frederik en bænk i fødselsdagsgave

Benjamin er klar til at male. Foto: Ole Kæhler
Benjamin er klar til at male. Foto: Ole Kæhler
3. juni 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Når Kong Frederik kommer til Sønderborg, så får han en bænk fødselsdagsgave fra Sønderskov-Skolens elever.

“Det er skoleleder Birgit Dyngbys idé, at han skal have en bænk i fødselsdagsgave og jeg foreslog, at den skal have et motiv af Sønderborg Slot på ryglænet og så skal der stå forskellige mottoer fra skolens klasser, som kongen kan tænke lidt over”, siger billedkunstlærer Gitte Steenholdt.

Det er elever fra 7. årgangs billedkunsthold, som har haft til opgave at komme med skitser til, hvordan slottet skal tegnes og males og det var Benjamins forslag, som blev valgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tegnede meget dengang jeg var lille og det var som regel mennesker eller natur. Nu tegner jeg knap så meget, men hygger mig med det, når følelsen lige er der”, siger Benjamin – der har billedkunst som valgfag – til SønderborgNYT.

I dag, mandag, gik han i gang med at male sit slot på bænken.

“Jeg håber, det bliver lige så godt på bænken, som det er på papir – og også gerne bedre”, siger han.

Her er der billeder fra billedkunstholdet.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...