Skoler forlanger ikke at børn har egen pc

25. februar 2015 Uddannelse
Ingen skoler forlanger, at forældre køber computere til skolebrug, siger Erik Lorenzen.

Ingen skoler forlanger, at forældre køber computere til skolebrug, siger Erik Lorenzen.

Folkeskoleelever i Sønderborg Kommune bruger computere i undervisningen, så der er ingen tvivl om, det er en glimrende idé, hvis alle børnene har deres egen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men der er ingen, der forlanger, at forældre skal købe en til sønnen eller datteren”, siger formand for Børne- og Udannelsesudvalget Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

“Skolerne har adgang til computere til de elever, der ikke har en. Men skolens computere skal blive på skolen”, siger Erik Lorenzen. Han mener, at nu hvor der er heldagsskole, så kan der ikke være lektier og dermed ikke behov for en computer i fritiden.

Erik Lorenzen kan sagtens se, at det kan være børnene, der forlanger, at deres forældre køber en.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Til skolebrug er en de billigste computere rigeligt, men børn vil jo gerne have nogle, der trække de mange spændende spil og de er i en helt anden prisklasse”, siger Erik Lorenzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...