Skolestartskampagne: 74 bilister kørte for stærkt ved en skole

10. august 2022 112

Onsdag har politiets ATK-vogn målt bilisternes hastighed ved skolen i Adsbøl og det er en del af politiets skolestartskampagne, hvor målet er at sikre, børn trygt kan gå og køre til og fra skole.

Desværre kom der et meget nedslående resultat. Hele 74 sager, deraf ni klip og en bilist, som skal op til ny køreprøve, skriver politiet på Twitter.

Bilisten, som skal til ny køreprøve, passerede ATK-vognen med hele 90 km/t i 50 zone.

Mandag var der 12 nilister, som havde for travlt ved Nybøl Skole for travlt..

Mandagens hurtigste bilist kørte 69 km/t i en 50 zone og den hastighed udløser dagens eneste klip.

”Det er vigtigt, at skolevejene er sikre, så vi gennemfører også kontroller i år. Hvert år oplever vi, at bilister kører for hurtigt ved skolerne og tager for lidt hensyn til andre trafikanter, ligesom mange undlader at bruge sele på dem selv og deres børn”, siger politikommissær Mads Bruhn Lund, der er operativ leder af færdselsafdelingen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

For mange biler, for høj fart og manglende hensyn er de faktorer, som gør skoleveje utrygge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...