Skoleteater om noget væsentligt – nemlig at være perfekt eller uperfekt

14. november 2019 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Uperfekt er der ikke mange, der drømmer om at være – mens rigtigt mange gerne vil være perfekte – eller i det mindste fremstå som perfekte – og det havde 10. klasse på Privatskolen Als taget under kærlig behandling og onsdag aften viste de resultatet fra skolenss scene.

“Det jeg kigger efter hos en kæreste er, at han har penge og så skal han være højere end jeg selv er”, lød det fra en af pigerne i et glimt fra scenen, der blev kaldt ‘Date mig påklædt’.

Landmand søger Kærlighed blev også behandlet af eleverne – og her oplevede vi, at en ung landmand var på date med en ‘dyrehvisker’, som bare er vild med dyr. Hun droppede ham, da hun hørte, han går på jagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden kvinde mente ikke, det er OK, at en mand synes man godt må slå sine børn – og hun spurgte, om han så også synes, det er i orden, at en kvinde stikker sin mand et par flade, hvis han er irriterende. Det fik ham til at droppe hende.

Udover elevernes optræden på scenen, blev der vist videofrekvenser fra ‘det smarte liv’ med coke og sprut. Selv de såkaldt perfekte har udfordringer.

Stræben efter lykke og det perfekte betyder, vi må finde ud af, hvad der gør os lykkelige. Ellers ender vi blindt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dem, der prøver at sætte deres hverdage i scene, som var deres liv en film. For at det lykkes, så kræver det, at andre passer ind i de roller, som de får.

Måske skal vi lære at tage livet, som det nu en gang kommer – og prøve at få det bedste ud af det?

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. maj 2024 112, Sønderborg

Brandbiler på Dybbølgade

20. maj 2024 112

Mandag eftermiddag kørte et par brandbiler fra Station Sønderborg til Dybbølgade og det samme gjorde indsatsleder Jeppe Jørgensen. “Der var ingen brand. Det var en røgalarm i en lejlighed, som var gået i gang. Det fik naboen til at ringe”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT. “Det er rigtigt fint naboen reagerede og hellere gøre det […]

Læs mere...