Skulderklap til flere af byens frivillige og foreningsmedlemmer

20. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag blev en masse frivillige mennesker rost til skyerne for den indsats, som de yder i deres foreninger. Og ikke nok med det. Der var også en anerkendelse af alle de foreningsmedlemmer, der har høstet medaljer gennem 2012.

Borgmesteren ser ud over alle Sønderborgs medaljehøstere.

– Når de lokale atleter vinder medaljer, så kræver det to ting – nemlig talenter og gode foreninger, der har den helt rigtige ledelse til at sætte rammerne og naturligvis skal der være gode trænere. Det har vi i Sønderborg – og det viser rækken af talenter, der har høstet medaljer,, siger borgmester Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Sønderborg har en enkelt Verdensmester, en Europamester, flere Nordiske Mestre, Danmarks-mestre, landsmestre, Jyske mestre, og en jysk-fynsk mester. faktisk har vi også en finsk mester, siger borgmesteren fra scenen på Sønderborg teater i Hotel Comwell.

De frivillige

– Jeg er glad for, at der er mange frivillige mennesker i Sønderborg og det er med glæde, jeg kan afsløre, at Årets Ildsjæl er fundet og det samme er Årets Forening, siger Aase Nyegaard. Hun fortæller videre, der også er udnævnt en person, der kan kalde sig Årets Træner og leder og så er Årets Nyhed indenfor foreningslivet også blandt dem, der høster hæder og anerkendelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder af alle dem, der har gjort det rigtigt flot: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-sonderborgs-medalje-hostere.html