Slottet åbnede dørene til dansk-tysk børnekunstudstilling

14. april 2017 Kultur

Fredag formiddag blev malerier og tegninger fra seks skoleklasser fra tre danske og to tyske skoler vist frem for børnenes familier og anre interesserede.

Og ligesom ved at andre kunstudsytillinger, så blev der holdt fernisering med tale og også musik.

“Nu skal i gå rundt og se børnenes værker, som er lavet i et samarbejde med dansk og tysktalende børn, der blandt andet lærte om en del rigtigt gamle ting, som de bagefter skulle tegne og male”, sagde Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti i sin tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Ridersalen, som huser udstillingen, var der gjort klar til at andre børn kunne prøve kræfter med billedkunsten – og det var især de allermindste børn, der straks greb en farveblyant og holdt den på en tør akvarelfarve et øjeblik – og så tegnede de ellers på livet løs.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...