Små æsker med info og opgaver skal få skoleelever til at vælge Det Blå Gymnasium

2. februar 2021 Uddannelse

I uge fem begynder introkurserne for 8. klasses elever i Sønderborg Kommune. Formålet med kurset er, at eleverne bliver præsenteret for de forskellige ungdomsuddannelser.

I år bliver det dog lidt anderledes end normalt, idet det foregår virtuelt, skriver Det Blå Gymnasium, som derfor har grebet opgaven lidt anderledes an, så eleverne ikke blot møder skolen på skærmen.

”Vi har designet en lille æske med undervisnings- og informationsmaterialer, som vi sender hjem til alle 850 elever, og som kommer til at indgå i den case, som de skal arbejde med på Det Blå Gymnasiums introkursus. Og der er lidt forarbejde, da eleverne meget gerne skal have hentet et par apps”, fortæller rektor på Det Blå Gymnasium, Dorthe Milling Stjernholm.

Det er skolens køkkenpersonale, som har pakket de mange æsker, og som løbende kører ud og afleverer dem i elevernes postkasser i takt med, at hver skole har introkurset.

Køkkenleder Preben Bünning Biel siger: ”Vi savner at have med de unge mennesker at gøre, og normalt får vi jo lov til at lave lækker mad til eleverne, når de er på introkursus på skolen. Derfor glæder det os, at vi kan være med til at sende en hilsen hjem til dem.”

Det er gymnasiets undervisere i faget Afsætning, som eleverne møder på introkurset. Casen, som eleverne skal arbejde med, handler om augmented reality, som mange børn sikkert kender fra Pokemon GO, men som også er en teknologi, der kan anvendes på mange andre måder til for eksempel kommunikation og markedsføring.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...