Små æsker med info og opgaver skal få skoleelever til at vælge Det Blå Gymnasium

2. februar 2021 Uddannelse Skrevet af: Redaktion

I uge fem begynder introkurserne for 8. klasses elever i Sønderborg Kommune. Formålet med kurset er, at eleverne bliver præsenteret for de forskellige ungdomsuddannelser.

I år bliver det dog lidt anderledes end normalt, idet det foregår virtuelt, skriver Det Blå Gymnasium, som derfor har grebet opgaven lidt anderledes an, så eleverne ikke blot møder skolen på skærmen.

”Vi har designet en lille æske med undervisnings- og informationsmaterialer, som vi sender hjem til alle 850 elever, og som kommer til at indgå i den case, som de skal arbejde med på Det Blå Gymnasiums introkursus. Og der er lidt forarbejde, da eleverne meget gerne skal have hentet et par apps”, fortæller rektor på Det Blå Gymnasium, Dorthe Milling Stjernholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er skolens køkkenpersonale, som har pakket de mange æsker, og som løbende kører ud og afleverer dem i elevernes postkasser i takt med, at hver skole har introkurset.

Køkkenleder Preben Bünning Biel siger: ”Vi savner at have med de unge mennesker at gøre, og normalt får vi jo lov til at lave lækker mad til eleverne, når de er på introkursus på skolen. Derfor glæder det os, at vi kan være med til at sende en hilsen hjem til dem.”

Det er gymnasiets undervisere i faget Afsætning, som eleverne møder på introkurset. Casen, som eleverne skal arbejde med, handler om augmented reality, som mange børn sikkert kender fra Pokemon GO, men som også er en teknologi, der kan anvendes på mange andre måder til for eksempel kommunikation og markedsføring.

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...