Snart deadline for at søge ind på Statsskolens eliteidrætsordning

15. februar 2023 Uddannelse

Så er det ved at være tid til tilmelding på Sønderborg Statsskole eliteidrætsordningen og tilbuddet er for dig, der vil kombinere din idræt og en STX-ungdomsuddannelse, og få tid og overskud til begge ting.

Du laver en ansøgning, hvor du fortæller, hvor meget tid du bruger på din idræt og hvad dine ambitioner er. Du kan eventuelt få din træner til at komme med en udtalelse, skriver Statsskolen. Ansøgningsfristen på Eliteidrætsordningen er onsdag den 22. februar klokken 16:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal brænde for din sport og bruge mange timer om ugen på den. Samtidig skal du have lyst til at være en del af et elitemiljø, både i skolen og i din klub. Om du spiller fodbold, tennis, håndbold, svømmer, går til ridning eller noget helt sjette, er ikke vigtigt. Det er derimod vigtigt at du dyrker din sport på et højt niveau, og er seriøs, både omkring sporten og din skole. Målgruppen for eliteidrætstilbuddet er både udøvere på det højeste niveau og i lagene lige under. Det er ikke et krav at du er Team Danmark-godkendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om ordingen på Statsskolens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk