Socialdemokraterne skyder valgkampen i gang

11. august 2021 KV21

Socialdemokratiet i Sønderborg Kommune klar med revideret opstillingsliste, pressemøde og valgkampsstart-arrangement.

”Forberedelserne til efterårets valgkamp har – som meget andet – været vanskeliggjort af Coronapandemien og restriktionerne. Det har været svært at holde møder med partimedlemmerne i samme omfang som vanligt. Det er beklageligt, men det har været vilkårene. Der er arbejdet hårdt på at få et valgprogram klar og få de sidste kandidater på plads. Og nu er vi klar”, siger kredsformand Steen Nørhart i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I april offentliggjorde partiet efter urafstemning listerne både til regionsrådsvalget og til kommunalvalget. Til regionsrådsvalget glæder medlemmer sig over at stille med to stærke kandidater i kraft af Jette Damsøe Henriksen og Jørn Lehmann Petersen.

På listen til kommunalvalget har tre kandidater desværre måttet opgive deres kandidatur. Til gengæld kan partiet nu offentliggøre den endelige liste.

Borgmester Erik Lauritzen glæder sig over at kunne afsløre nye navne på listen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Birthe Lind, Jørgen Christensen, Else Christensen Redzepovic, Vilson Ferati, og Desalegn Tufa, er nye navne på vores liste og jeg glæder mig over dermed at kunne stille med et stort og meget stærkt hold på ialt 30 kandidater”, siger Erik Lauritzen, der genopstiller som borgmesterkandidat.

Vi skyder efterårets valgkamp i gang fredag den 20. august klokken 14.00 med et pressemøde på Sønderborghus hvor borgmester Erik Lauritzen præsenterer kandidatlisten valgkampsplaner og planer og visioner for den kommende byrådsperiode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra klokken 15.00 er der ‘Rød Fest’ på Rønhaveplads. Her vil man kunne høre taler og lytte til god musik hygge sig med snak pølser og en øl/vand.

Man kan også få en snak med kandidaterne, som er:

Erik Lauritzen, Blansskov, Didde Lauritzen, Sønderborg, Jan Prokopek Jensen, Guderup, Charlotte Riis Engelbrecht, Adsbøl, Preben Storm, Rinkenæs, Jesper Smaling, Dybbøl, Niels Ole Bennedsen, Nordborg, Bjørn Allerelli Andersen, Sønderborg, Tom Hartvig Nielsen, Fynshav, Erik Lorenzen, Iller, Charlotte Grau, Sjellerup, Kristian Beuschau, Kegnæs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Brudvig, Høruphav, Jesper Burhøj Kock, Sønderborg, Ganeswaran Shanmugaratnam, Dybbøl, Jesper Larsen, Nordborg, Morten Hansen, Mjelsmark, Nordborg, Hanne Kliver Anker, Stevning, Henrik Sohl, Broager, Karen Mølbæk, Augustenborg, Svend Erik Petersen, Vollerup, Erling Taul Jensen, Augustenborg, Ulrick Christiansen, Sønderborg, Hans Jørgen Albrechtsen, Kværs, Klaus Petersen, Ulkebøl, Birthe Lind, Sønderborg, Jørgen Christensen, Sønderborg, Desalegn Tufa, Sønderborg, Else Christensen-Redzepovic, Blans og Vilson Ferati, Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...