Socialdemokraterne vil danne mindretalsregering uden De Radikale

4. juni 2018 Politik

Socialdemokratiet går ifølge JyllandsPosten til valg på at danne en regering uden De Radikale.

Det siger Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, som nu udstikker en garanti til vælgerne om, at en eventuel S-regering ikke vil få selskab af andre partier i den kommende valgperiode:

“Vi går efter at danne en S-mindretalsregering, såfremt mandaterne måtte tilsige det efter næste valg”.

Beslutningen er et brud med de seneste 25 års tradition for, at Socialdemokratiet har delt regeringskontorer med De Radikale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Mette Frederiksen vil en smallere regering bestående af kun Socialdemokratiet være mere manøvredygtig i en politisk virkelighed, hvor rød og blå blok er i opløsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når jeg ser ud over Folketinget i dag, ser jeg muligheder for at samarbejde med mange partier om meget. Men der er ikke ét parti, vi kan gøre det hele med”, siger hun ifølge JyllandsPosten.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...