Socialt udsatte får hjælp til deres hunde

17. april 2013 Uncategorized
Jeanette Nielsen og hendes lille, kære hund.

Der er såkaldt socialt udsatte mennesker i Sønderborg, der har hund, selvom de faktisk ikke rigtigt kan overskue opgaven økonomisk.

– Jeg tror ikke de kan overskue, hvad det koster at have hund. Der skal jo være legetøj, tæpper, kurv og hundefoder, siger Jeanette Nielsen til Sønderborg Nyt. Og i stedet for at sidde og lade tårerne trille, så bestemte Jeanette og en veninde sig for at gøre noget ved sagen. Og det viste sig, der er mennesker, der synes, de udsatte skal have hjælp til deres kæledyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Langt de fleste har forståelse for, at udsatte er lige så glade for deres hunde, som vi andre er. Og jeg tror, det er vigtigt for dem, at der er et levende væsen, der holder af dem, siger Jeanette Nielsen. Og med lidt hjælp sikrer man, at hundene har det godt.

– Fra PetWorld hjælper de os med hundefoder og også hundelegetøj, siger Jeanette, der sagtens kan bruge endnu mere.

– Gerne brugt hundelegetøj, foderskåle, kurve, halsbånd og liner, siger hun.

– Og så er vi så heldige, at TO3 i Aksen samler ind til os her i april og det er bare fantastisk, siger Jeanette Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil hjælpe Jeanette Nielsen med at hjælpe, så kan Sønderborg Nyt hjælpe med kontakten mellem jer. Du skal bare sende en mail til [email protected] og skrive Jeanette i emnefeltet, så får hun din mailadresse.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>