Søger ildsjæl som vil forpagte DET GAMLE RÅDHUS

16. juli 2021 Erhverv

Efter lang tids nedlukning i restauranten i Gråsten håber DET GAMLE RÅDHUS nu på lysere tider for restaurationsbranchen. Hotellet i bymidten har været åbent i hele nedlukningsperioden, imens restauranten blot har serveret morgenmad til overnattende gæster.

DET GAMLE RÅDHUS skriver i en pressemeddelelse, at man igen er klar til at åbne dørene til restauranten i Gråsten og at man søger en kvalitetsbevidst og serviceminded forpagter hertil.

Med plads til 50 gæster i selve restauranten – og en del flere i de øvrige selskabslokaler – lægger forpagtningen op til både frokost- og aftenservering, diverse selskaber og arrangementer, møder, udendørsservering samt brunch i for eksempel weekender og på helligdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

DET GAMLE RÅDHUS skriver:

”Som forpagter på DET GAMLE RÅDHUS vil du have det daglige ansvar for restaurationen og arrangementer i huset. Med vores centrale placering på Torvet får vi dagligt besøg af både lokale, forretningsrejsende samt turister, som er i byen for at opleve Gråsten Slot, Den Kongelige Køkkenhave, byens liv og de mange andre seværdigheder, som vores dejlige egn byder på”.

Interesserede kan læse mere i opslaget på DET GAMLE RÅDHUS’ hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49