Sønderborg-børn er klar til at begejstre i Aarhus

18. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

270 syngende skoleelever fra Dybbøl-Skolen og en lille gruppe fra Als Performance Akademi fik onsdag prøvet deres program til fredagens optræden ved børneåbningen til Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad af i Multisalen.

Det er mange øvetimer og masser af spændte forventninger, der kulminerer, når de mange børn glider ind i rækkerne og bliver en del af den europæiske hovedstad – og hvor de ser tusindevis af mennesker, der kommer for at opleve børnenes åbning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er vigtigt, at i møder ti minutter i otte på fredag, fordi vi skal sidde klar i busserne til Aarhus kl. 8. Husk varmt tøj og godt med mad. Til gengæld behøves i slet ikke tage penge med. Der bliver nemlig ikke tid til at handle”, blev der sagt.

Sønderborg-børnene optræder med sangen Ønskelandet, der er skrevet til formålet af Alberte Winding. Skolebørnene synger og Als Performance Akademi sørger for det visuelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...