Sønderborg-børn er klar til at begejstre i Aarhus

18. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

270 syngende skoleelever fra Dybbøl-Skolen og en lille gruppe fra Als Performance Akademi fik onsdag prøvet deres program til fredagens optræden ved børneåbningen til Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad af i Multisalen.

Det er mange øvetimer og masser af spændte forventninger, der kulminerer, når de mange børn glider ind i rækkerne og bliver en del af den europæiske hovedstad – og hvor de ser tusindevis af mennesker, der kommer for at opleve børnenes åbning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er vigtigt, at i møder ti minutter i otte på fredag, fordi vi skal sidde klar i busserne til Aarhus kl. 8. Husk varmt tøj og godt med mad. Til gengæld behøves i slet ikke tage penge med. Der bliver nemlig ikke tid til at handle”, blev der sagt.

Sønderborg-børnene optræder med sangen Ønskelandet, der er skrevet til formålet af Alberte Winding. Skolebørnene synger og Als Performance Akademi sørger for det visuelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...