Sønderborg Friskole får rigeligt elever

26. oktober 2014 Uncategorized

Søndag er dagen, hvor ildsjælene bag Sønderborg friskole fik syn for, om der er andre end dem selv, der mener, det er alletiders med en friskole i Sønderborg by. Og det er også dagen, der viser, om bestyrelsen kan komme videre med planerne.

Fra klokken 10 blev der travlhed ved bordet, hvor indmeldelserne skulle afleveres.

Fra klokken 10 blev der travlhed ved bordet, hvor indmeldelserne skulle afleveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan gå videre til næste trin, fordi elevtallet er sikret”, siger bestyrelsesmedlem Anne Karina Jessen til SønderborgNyt. Der skulle minimum skrives 40 elever ind, hvis økonomien skulle hænge sammen.

“Her ved middagstid er vi på 45 elever og der er tre timer endnu, hvor forældre kan komme og skrive deres børn ind”, siger bestyrelsesmedlemmet. Indskrivningen på biblioteket slutter klokken 15 og derefter er det muligt at melde børn ind via friskolens hjemmeside, der er HER.

Friskolebestyrelsen har forhandlinger i gang om lokaler og nu er de tæt på at beslutte, hvilke rammer, der er de bedste for børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den flotte opbakning fra forældre er vi rigtigt glade for og vi ser det som et skulderklap til både ideen med en friskole og til det arbejde, vi har lavet frem til i dag”, siger Anne Karina Jessen. Hun er sikker på, det er værdigrundlaget, der er blevet nærstuderet i de mange hjem.

Folkeskolerne har travlt med at finde balancen i skolereform og inklusion – men det er ikke derfor friskolen er på vej.

“Vi ser Sønderborg Friskole som et supplement til folkeskolen”, siger Anne Karina Jessen. Og det supplement er der så flot opbakning til, at bestyrelsen kan begynde at skrive under på forskellige aftaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...