Sønderborg Friskole har brug for mere opbakning

6. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Siden to forældre i april måned tog initiativ til en at oprette en friskole i Sønderborg by, har der været en stigende interesse i lokalområdet.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolekredsen.

Irene Reinkvist ser gerne, at sønderborgenserne melder sig ind i skolekredsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er samlet en bestyrelse, som har været på gaden i forbindelse med markedsdagene og ringridning. Her er uddelt flyers omkring projektet, og bestyrelsen har fået en snak med interesserede borgere. Lokale firmaer har velvilligt sponsoreret t-shirts, kreative produkter, mm. Bestyrelsen har opfordret interesserede til at melde sig ind i skolekredsen, og foreløbigt stiger antallet af medlemmer støt hver dag.

På Facebook har Sønderborg Friskole rundet de 200 likes, hvilket indikerer, at der er opbakning til skolen. Det foreløbige arbejde for bestyrelsen handler om at få indsamlet 20.000 kr. pr. 15. august 2014, som undervisningsministeriet skal have sammen med anmeldelsen af friskolens åbning i august 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den forbindelse har skolen brug for al den økonomiske opbakning, den kan få.

Man kan støtte Sønderborg Friskole økonomisk ved at melde sig ind i skolekredsen. Skolekredsen er for alle interesserede, uanset om man har skolesøgende børn eller ej. Det koster 100 kr. og derved får man seneste nyt om udviklingen af skolen, samt opnår stemmeret ved generalforsamlinger. Alle beløb går ubeskåret til indsamlingen af anmeldelsesgebyret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan melde dig ind i skolekredsen her: www.sonderborgfriskole.dk/skolekreds

Hvis interesserede firmaer eller personer ønsker at donere større beløb til Friskolen, kan det ske på reg. nr. 7931 konto nr. 4060645 eller via Mobilepay og Swipp til 61656538.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...