Sønderborg Friskole sagde hjerteligt velkommen til børnene

10. august 2015 Uddannelse

Flere end 50 børn mødte mandag klokken 9 op på Sønderborg Friskole, som har første skoledag nogensinde. Og fordi det er den allerførste dag helt nye rammer, så var forældrene med.

Mere end et års lærerigt arbejde har gjort, det lykkedes en hårdt-arbejdende bestyrelse at flytte ideerne om en friskole derhen, hvor dørene nu er åbne for elever og bygningen kommer til at summe af liv.

“Vores idégrundlag har hele tiden været at skabe en skole, der bygger på børnenes lyst til at lære og det er først i dag, det begynder”, siger bestyrelsesformand Irene Birk Reinkvist til forældre og børn. Hun og den øvrige bestyrelse har lagt rigtigt mange timer i arbejdet med at få skolen op og stå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Friskole skiller sig ud fra andre friskoler gennem værdigrundlaget, hvor det allervigtigste er børnenes trivsel.

Og så er friskolen ikke dukket op som erstatning for en lukket folkeskole.

Blomsterbørn

Friskoleleder Thomas Segato sammenligner friskolebørnene med blomster.

“I er allesammen smukke på jeres helt egen måde. Og I er ikke ens. Netop det, at I ikke er ens gør det spændende at have jer i en buket”, siger han.IMG_8927

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter børn og forældre havde spist morgenmad og set klasselokalerne, så blev det tid til en strandtur, hvor børn og voksne kunne lege forskellige lege.

Efter lidt tid blev forældrene kommanderet op på skolen igen, så de kunne blive tanket op med praktiske informationer.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...