Sønderborg Friskole søger fantasifuld lærer

23. september 2015 Uddannelse

Sønderborgs nystartede friskole, som vægter en alternativ praktisk og projektorienteret læringsform, skal bruge endnu en lærer.

Sønderborg Friskole søger et menneske, som med afsæt i praksisprojekter, kan engagere børn – og gerne med kendskab til nye læringstanker – om børnekultur og børns kultur. Som ansat på skolen bliver du en del af et nytænkende lærerteam, som ønsker at omsætte kreative ambitioner og teorier til fantasifuld praksis.

Fagligt vil du skulle varetage undervisningen i både indskoling, mellemgruppen, samt udskoling, som er opdelt i inspirationsuger og uger med grundtid og projekter.

Lærerteamet ønsker en kollega, som har lyst til at være med til at udvikle skolen og som har lyst til at prøve kræfter med det grundlæggende værdigrundlag, der vægter barnets engagement og faglige ejerskab. Samtidig bliver du en del af et nyt kreativt kollegie af undervisere med forskellig baggrund og fælles vision.

Skønderborg Friskole har 60 børn og er placeret i hjertet af Sønderborg på Voldgade 3.

For mere om skolen, se www.sonderborgfriskole.dkfriskole

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet, Lærernes Centralorganisation og BUPL.

Ansøgningen sendes til job@sonderborgfriskole.dk og skal indeholde følgende: Ansøgning og cv.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 28/9 kl. 12
Ansættelsesdato: Snarest muligt
Beskæftigelsesgrad: 37 timer

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk